Meclis’te bir FETÖ provokasyonu

Hüseyin GÜLERCE

VAN 3.11.2018 10:49:35 0
Meclis’te bir FETÖ provokasyonu
Tarih: 01.01.0001 00:00
 FETÖ ihanetini bugüne kadar hem de Meclis kürsüsünde hiç kimse “batılın batıl ile savaşı” diye niteleme gafletini göstermedi. Milletimizin kahramanlığını tahkir etmeye kalkmadı. 

“15 Temmuz akşamı iki batılın çatışmasını seyrettik biz bu ülkede” diye konuşan SP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, kripto FETÖ’cüleri de geçti. CHP-SP ittifakı ile Meclis’e nasıl bir Saadet Partili geldiğini de görmüş olduk. 

SP’nin ısrarla Cumhur İttifakı’na katılmayıp CHP ile birlikte hareket etmesinin çok manidar olduğu söylendiğinde, işin buralara kadar varabileceğini hiçbir insaf sahibi tahmin etmemiştir. 

Cihangir İslam, asla AK Parti eleştirisi yapmadı. Yaptığı; her şeyi göze alarak, polis özel hareket dairesini savaş uçağı ile bombalayıp 51 polisimizi şehit eden FETÖ’cünün ihanetine denktir. 

FETÖ’cü hainlerle ölümü göze alarak çarpışanlara, “batıl” demek fikir değildir, ifade hürriyeti değildir. Akıl tutulması da değildir. Yaptığı, ancak bir ajan provokatörün talimatla, bilerek, kasten yapabileceği bir şeydir. Pensilvanya’daki FETÖ elebaşı Gülen, bir kripto elemanını CHP üzerinden Meclis’e sızdırıp zamanı geldiğinde “şöyle bir konuşma yaparsın” deseydi, o konuşma SP milletvekilinin konuşması gibi olurdu. 

Bakınız daha önceleri FETÖ'cüleri aklamak adına sosyal medya hesabından, “paralel suçlamalarını reddediyoruz” paylaşımı yapan SP’li milletvekili şunları da diyor: 

“FETÖ'cüyü siz uydurdunuz.” “Nedir FETÖ'cü, FETÖ'cü nedir?” 

Sonra AK Partililere dönüp Pensilvanya’daki FETÖ elebaşının bedduasıyla sesleniyor: 

"İnsanların beddualarını alıyorsunuz, ne diyorlar; ocakları sönsün diyor insanlar size… Soyları kurusun diyor insanlar size… Allah belalarını versin diyor insanlar size… İlerde toplum içine çıkamayacaksınız. Siyaseten sonunuz yakın..." 

FETÖ’nün yol verdiği ve CHP’nin rol aldığı “15 Temmuz kontrollü darbe” algısı operasyonu, bakınız milletimizin şanlı direnişini bir SP’li milletvekili ağzıyla nerelere getirdi?15 Temmuz ihanetine kalkışanlar batılmış ama o ihaneti önleyen milletimiz de, emniyet güçlerimiz de, silahlı kuvvetlerimiz de bir başka batılmış. 

Bu kafa DEAŞ kafasıdır. Bu kafa FETÖ kafasıdır. Bu kafanın Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ne işi var? 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam hakkında re’sen soruşturma başlatıldığını açıkladı. 

15 Temmuz akşamı Meclis’te darbe teşebbüsüne AK Parti, MHP, CHP dayanışması vardı. Meclis bombalanırken Meclis iradesinin onuru kurtarıldı. 

Bakalım şimdi CHP o iradeye sahip olmaya devam ediyor mu? 

15 Temmuz’un şehitlerine, gazilerine “batıl” diyen birinin Meclis’te bulunmasına tahammül edecekler mi? 

Bu soruyu neden soruyoruz? Çünkü C. İslam konuşurken HDP’liler ve İyi Parti’lilerle birlikte CHP’liler de kendisini alkışladı. 

Yerel seçimlere doğru garip şeyler oluyor. 

Ben geniş açıdan bakıyorum. Danıştay 8. Dairesinin “andımız” kararı da pimi çekilmiş el bombası gibiydi, bir provokasyon etkisi yaptı. 

Şimdi de Meclis’te provokatif, milletimizin sinir uçlarına basan bir konuşma var. 

Büyük kentler için hazırlanmış bombalar hazır düzeneklerle ele geçiriliyor, canlı bomba eğitim almış PKK’lı teröristler yakalanıyor. 

Acaba daha kaç koldan kaos hazırlıkları yapılıyor? 

Star