M. SALİH GEÇKEN'İN ŞANTAJ,YALAN,VE İFTİRALARI

Şahsım herhangi bir tartışma ortamında taraf tutma yanlısı değilim.

VAN 11.02.2017 09:41:27 0
 M. SALİH GEÇKEN
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Karaca'dan şantaj, karalama ve iftiralara cevap

 

Radyoların yapmış olduğu basın açıklaması ve sonrasında yaşananlar üzerine, bu açıklamayı yapmak zorunluluk olmuştur.

 

Van Radyocular Derneği yöneticisi, Radyoların yapmış olduğu açıklamanın, benim tarafımdan hazırlanıp yayınlanan bir açıklama olduğunu iddia ederek şahsıma iftira atmıştır.

 

Oysa yayınladığım açıklamanın mail yoluyla Radyolar tarafından tüm gazetecilere gönderilen bir açıklama olduğunu bilmesine ve söz konusu açıklamanın birçok haber sitesinde yayınlanmasına rağmen, kasıtlı olarak benim yaptığımı söyleyerek iftira atmıştır.

 

İftira ve karalamaya bir alışkanlık haline getirdiği sürekli attığı iftiralardan anlaşılan bu radyocuyu, ciddiye almadığım için beni aradığında telefonuna bakmadım.

 

Önemsemediğim bu şahıs, derneği, ya da kurumu adına diğer radyolar gibi basın açıklaması yaparak mailime atsaydı, o açıklamayı da haberleştirip yayınlamak benim görevim olacaktı.

 

Ancak bu şahıs her zaman olduğu gibi haset ve husumet yolunu seçerek şahsımı karalamak için iftira atmayı tercih etmiştir.

 

Bu radyocu şahıs, neredeyse kıskançlığından kendini yiyip bitirerek saldırgan bir hale gelmiştir.

 

Şahsım herhangi bir tartışma ortamında taraf tutma yanlısı değilim.

 

Derneğe üye olmadıklarını ve yarışmanın şaibeli olduğunu söyleyen, Radyolardır. Haberimiz yok adımız kullanılmış diye açıklama yapan Radyo yetkilisi de görüşmemizde derneğe üye olmadıklarını ifade etmiştir.

 

Ayrıca Tutku radyo yöneticileri ile ilaç radyo yöneticiler arasında yaşanan sürecin dışında olduğumu belirtmek isterim.

 

İlaç radyonun devam eden mahkeme sürecinde yayınına devam etmesi yâda radyonun durdurulması, sadece program yapan bir gazeteci olma nedeniyle benim konum değildir.

 

Kaldı ki ilaç FM’in şikâyet üzerine açmış olduğu mahkemeyi kazanmış, mahkeme kararı temyiz edildiği için Danıştay’da olan bu dosya ile alakalı, söz etmek hukuken ve ahlaken doğru değildir.

 

Ayrıca İlaç fm RTÜK kayıtlarında da lisanslı radyo olarak yer almaktadır. Bu bilgiye dileyen herkes RTÜK sitesi üzerinden ulaşabilir.

 

Tüm bu gelişmeye rağmen bu konuya da taraf değilim.

 

Ayrıca tutku radyo yöneticisinin özel facebook sayfama yazı yazarak çözüm sürecinde, herkese açık olan, herkesin duyduğu bildiği, HDP eski Milletvekili Özdal Üçer ile yaptığım programı, gerekli yerlere, şikâyet etmek suretiyle, vereceğini söyleyerek beni korkutacağını sanarak, haberi kaldırmam için şantaj yapmıştır.

 

Kendi işini yapıp, daha iyi üreterek rekabet yapmak yerine, hasımlık yapmak için programların yayın kayıtlarını alıp şantaj yapmayı tercih ederek gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur.

 

Yaptığıyla "Bir basın mensubuna şantaj yapabilen bu şahıs, basın mensubu olmayanlara farklı şekillerde acaba neler yapmıştır" düşüncesine kapılmamıza neden olmuştur.

 

Attığı bu iftiralardan dolayı, bu şahsı öncelikle Allah'a havale ediyorum. Manevi olarak ahirette hesaplaşacağız inşallah, oradan kaçış olmadığı gibi, orada yalan, iftira, ikiyüzlülük, karalama ve şantaj da yok.

 

Ayrıca bu şahısın yayın yoluyla, sosyal medya üzerinden attığı iftira ve yaptığı şantajın hesabını hukuk yoluyla soracağım.  Attığı iftira ve yaptığı şantajlarına karşı her platformda yayın yoluyla mücadelemi sürdüreceğim..

Kamuoyuna  duyrulur..


İFTİRACININ ŞANTAJINI BİLGİNİZE SUNUYORUM!
İŞTE O TEHDİT VE ŞANTAJ MESAJLARI!...