Ligin bitimine 12 hafta kaldı

Van Büyükşehir Belediyespor’un şampiyonluk mücadelesi devam ediyor. Ligin bitimine 12 haftalık bir maraton kaldı. Zirve, Play Off ve küme düşmeme mücadeleleri kızışmaya başladı.

VAN 23.02.2017 10:22:21 0
Ligin bitimine 12 hafta kaldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Spor Toto 3. Lig 1. Grupta bu hafta sonu önemli karşılaşmalar oynanacak. Zirve ve Play Off mücadeleleri kızışırken, orta sıralar ve küme düşmeme potasında ise takımların kendilerini kurtarma mücadeleleri aynen devam ediyor.


     25-26 Şubat’a oynanacak olan 27. Hafta maçlarında, Lider Sancaktepespor evinde Ankara Demirspor’u konuk ederken, yakın takipçisi olan Kocaelispor ise Karacabey Birlikspor’u konuk edecek.


        İki takım arasında sadece 2 fark kalmış durumda. Grupta 3. Sırada yer alan Altay Van deplasmanın dan 1 puanla gitmenin moreliyle, Manavgatspor’u konuk ederken, Van Büyükşehir Belediyespor ise zorlu Çorum Belediyespor deplasmanına gidecek. 
Bu 4 karşılaşmanın son düdükleri çaldığında Zirve ve Play Off potasında dengelerin değişeceği açıkça görülüyor. Ligin bitimine 12 haftalık bir maraton kaldı. Takımlar bunun bilincinde olarak çıktıkları telafisi olmayan maçları kazanmanın hesaplarını yapıyorlar.


      Son 4 hafta maçlarında 8 puan kaybı yaşayan Van Büyükşehir Belediyespor, zorlu Çorum Belediyespor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Kırmızı siyahlı ekip, Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmadan puan veya puanlarla Van’a dönmeyi hedefliyor.
Van Büyükşehir Belediyespor ligin 28. Haftasında ise Kızılcabölükspor’u konuk edecek.

BÖLGE GAZETESİ