Kürt kardeşlerim görev sizde

Ali Akben

VAN 10.06.2018 14:22:31 0
Kürt kardeşlerim görev sizde
Tarih: 01.01.0001 00:00
 7 Haziran 2015 milletvekili seçimlerinde karıştırıcı güruh çok umutlanmış ve salyalı ağızlarla birbirlerini tebrik ederek niyetlerini açık etmişlerdi. Sallama yarışında öne geçme gayreti ile bu millete ne mal olduklarını açık etmişlerdi.

1 Kasım 2015’de, bu güruhu sizler durdurarak raconu kesmiş ve “oturun oturduğunuz yerde daha biz ölmedik” diyerek oynadıkları oyunu bozmuştunuz. Öyle bir oyundu ki bozduğunuz, sonuçları daha yeni yeni görülmeye başladı.

Şimdi aynı güruh 24 Haziran 2018 seçimleri için yine umutlandı. Sizler üzerinden durumdan vazife çıkarmak ve yeniden ta geriler bu milleti götürmek istiyor. Öyle bir gerilere gidiş ki, elektrik olmasın, su olmasın, can, mal, namus emniyeti olmasın. Hatta yol hastane okul da olmasın. Dünya aya giderken yaya gidelim ama yeter ki. 

Yeter ki, Tayyip gitsin.

Tayyip kadar başınıza taş düşsün.

Dostlar seçim yaklaştıkça iyice zıvanadan çıkan ve hayal aleminde yüzerek ülkemizi batırıp bitirmek isteyen malum kesime karşı birlik ve bütünlük içinde olmamız gerekiyor.

Kendimiz için olmasa bile yavrularımız ve torunlarımız için bu şart.

Et-tırnak olduğumuz Kürt kardeşlerimizle aramızı bozmak için yemedikleri herze ve yedirmedikleri pislik kalmadı. Ama başaramadınız. Çünkü din kardeşliği gibi güçlü bir çimentodan haberiniz yok.

Din kardeşliği ki, Osmanlı dedelerimizi 600 yıl dünyaya hükümran kılmış. O zamanın tüm entrikaları ve ihanet şebekeleri bu kardeşlik sayesinde tarumar olmuş. Yeryüzü adaleti bizden sorulur olmuş.

İslam milleti ve İslam ümmeti olmanın artıları ile zulüm tüccarları iflas ederken mazlumların ve çaresizlerin çaresi olunmuş. Sadece bir selam yetmiş had bilmez kralların, aymazların aymazlığına.

Yarın da böyle olmamız için 72 milletten insanımız devletimize sahip çıkmalı. Ülkümüz, ülkemizin altını oymak isteyenlerin gözlerini oymak olmalı. Kem gözler oyulmalı ki, bir daha cesaret bile edemesinler.

Seçim günleri yaklaştıkça kulaklarımı açarak ve etraftaki konuşmaları daha net duymaya gayret ederek perşembenin gelişini çarşambadan öğrenmek istiyorum.

Metroda, Marmaray’da, vapurda takside, dolmuşta ve sosyal medyada fark etmiyor. Kulak radarlarım açık ve dinlemedeyim.

Dinlediklerimi, duyduklarımı, gördüklerimi sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Algı tüccarlarının ürettiği hayali algılara ve asparagaslara rağmen millet Reisine hâlâ sahip çıkıyor. Reisimizin ağzından çıkan her kelimeyi sündürerek bir yerlere malzeme olarak kullanan insan görünümlü bu yaratıların gördükleri hayaller gerçekleşmeyecek.

Özellikle doğu illerimizden gelen Kürt kardeşlerimle hem muayenehanemde görüşmelerimde, hem de o bölgede yaşayan bazı dostlarla iletişimim bana makalemin başlığını attırdı.

1 Kasım 2015 seçimlerinden önce yazdığım bir makalede Kürt kardeşlerden umutlu olduğumu ve büyük oranda seçimin kaderinin onlara bağlı olduğunu belirtmiştim. Aynen de öyle olmuştu.

24 Haziran’da yapılacak erken seçimler için daha net ve daha gerçekçi bir bilgi. Bu seçimin de kaderi Kürt kardeşlerimizin elinde.

Eli kanlı caniler ve katiller ordusunun gücünü devletimiz ciddi olarak kırdı. Artık tehditler veya baskılar gibi bir bahane de yok şükür. Duygularla vicdanlarla hareket ederken aklı süzgecini kullanmayı ihmal etmeyelim.

İnşallah bu kez de beni yanıltmayın. 

Yapılan hizmetleri saymakla bitiremeyiz. Onların hepsi bir tarafa. Din kardeşliğigibi bizi birbirimize bağlayan ve ayrılmaz ikili yapan duygu aşkına bu seçimin de kaderi elinizde olduğu algısına göre Reisimize sahip çıkın. 

Sahip çıkın ki, tüm düşman güruhun hedef tahtasına oturtulmuş Reisin eli güçlensin. Elinin güçlenmesi sadece bizler için değil Asya’dan Afrika’ya, Avrupa’dan Amerika hatta Çin’e kadar ezilmişlere can suyu olsun.

Can suyu sadece hayatta kalmamız için değil, gelecek nesillere bırakacağımız miras içinde elzem. 

Zil çalıp oynayan güruhun havhavları sakın moralleri bozmasın. Onlar biraz daha çalıp oynasınlar. Büyük ihtimalle malum parti barajda boğulacak. Bölgenin gerçek sahiplerine ve ak partiye de çokça iş düşecek. 

Önemli olan birliğimiz dirliğimiz bütünlüğümüz ve gelecek umudumuz. Umut olmadan hiçbir şey olmaz. Umudumuz üzerinden oyun oynayan sahte tacirlerin sözlerine kulak asmayalım. 

Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da nasıl demir bilyeler gibi sertleşip düşmanın dişlerini döktü isek bu günde ülkemizin birlik hamuruna maya olup kabardıkça kabaralım ve kabartalım ki, dostlar mutlu olsun düşmanlar ise çatlasın. Bugünlük de bu kadar. Kalın sağlıcakla.