Kulüp Başkanı Yenitürk, iftar sonrası taraftarları ziyaret etti

Van Büyükşehir Belediyespor'un en büyük destekçisi Grup Karakobralar Taraftarlar Derneği üyeleri, önceki akşam iftar yemeğinde bir araya geldi. Dernek Başkanı Ercan Dülger; “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için iftar sofrasında b

VAN 6.06.2018 16:27:31 0
Kulüp Başkanı Yenitürk, iftar sonrası taraftarları ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Bir lokantada bir araya gelen Grup Karakobralar Taraftarlar Derneği üyeleri, iftarlarını açtıktan sonra içilen çaylarla sohbet etti.
İftar programı sonrası çay içme faslına Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk de dahil oldu. Lokantaya girişinde Grup Karakobralar Taratarları tarafından tezahüratlarla karşılanan Yenigün, gösterilen ilgiye teşekkür etti.
Taraftarlarla selamlaştıktan sonra açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Yenitürk; “Sizin de sabırsızlığınızı anlıyorum. Artık yeter diyorum. Bu sene play-off'u da kabul etmiyoruz. Tek hedefimiz olacak, o da şampiyonluk” dedi.
İftarı taraftarlarla birlikte yapmak istediğini ancak önceden planlanmış başka bir iftara katılmak durumunda kaldığını kaydeden Yenigün; “Çayımı da sizlerle beraber içmek, sohbet etmek istedim.” diye konuştu.

 

“BU SENE BAHANE YOK”
Geçtiğimiz yıl iyi bir kadro kurulmasına rağmen şansızlıklardan dolayı bir türlü istedikleri sonuçları alamadıklarını kaydeden Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk; “Ama inşallah bu sene artık yeter diyoruz. Bu sene bahane yok. Zamanımız var, imkanımız var. Bu sene Play-Off da istemiyoruz. Şampiyon olmak istiyoruz. Buna göre bir kadro oluşturma niyetindeyiz” ifadelerini kullandı.

 

“FUTBOLCULARI İZLEMEYE ALDIK”
Bu sezon şampiyon olmak istediklerini ve buna uygun bir kadro oluşturmak amacında olduklarını kaydeden Yenitürk, bu nedenle bir süredir ligdeki futbolcuları izlemeye aldıklarını ve en az 12 kişilik bir transfer listesi oluşturduklarını anlattı.
Bu güne kadar taraftarların takımı yalnız bırakmadığını belirten ve taraftarlara teşekkür eden Yenitürk; “Yağmur çamur demeden takımınızı desteklemeye devam ettiniz. Bütün taraftarlara, verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Van’ın gülünü soldurmamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Önümüzdeki sezon Play-Off’a kalmadan şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz budur. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana üç hocamızı maç izlemeye gönderdik ve onların belirlediği 14 futbolcu var. Tabi sadece bununla yetinmedik, bu 14 futbolcuyu Feyyaz Uçar ile birlikte Play-Off maçlarında da izledik. En az 12 kişilik yeni transfer listesi oluşturduk. Bu futbolcular ile ön görüşmeleri de yaptık” ifadelerini kullandı.

 

“VANSPOR ÖNEMLİ BİR DEĞER”
Van Büyükşehir Belediyespor'un kentin önemli değerleri arasında olduğunu dile getiren Kulüp Başkanı Yenitürk, “Bu kulüp, şehrimizin en önemli değerlerinden biridir. Hem kendi sahamızda hem de deplasmanda takımımızı yalnız bırakmayan Kara-Kobra taraftarlarına teşekkür ediyorum. Biz her zaman bu kulübün yanında olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin de desteği ile kulübümüz eskisi gibi üst liglere yükselmek için mücadele edecek. Şampiyonluğa oynayan bir takım kuracağız. Şuana kadar, izlemeye aldığımız 12 futbolcu ile ön görüşme de gerçekleştirdik. Bu futbolcuların birinci tercihi Van’dır. İlimize gelerek, futbol oynamak istiyorlar. Hepsi de birbirinden yetenekli futbolculardır. Sözleşme için sayın valimiz ve sayın genel sekreterimiz ile bu gece bir araya gelerek, yeni transferler konusunu da paylaşacağız. Ondan sonra da elimizi çabuk tutacağız” şeklinde konuştu.
Yenitürk, iftar sonrası Vali Murat Zorluoğlu ile takımın yol haritasını şekillendirmek üzere bir araya geleceklerini de dile getirerek; “Takımın başarısı için her türlü fedakarlığa hazırız. Sayın Valimizle yapacağımız görüşmelerin detaylarını birkaç gün içinde sizlerle de paylaşmayı umuyorum” dedi.

 

DÜLGER: “UMARIM ŞAMPİYON OLABİLECEK BİR KADRO KURULUR”
Grup Karakobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger de, Kulüp Başkanı Yenitürk'e, kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Dülger; “Gördüğünüz gibi taraftarlarımız artık şampiyonluk bekliyor. Umarım şampiyon olabileceğimiz bir kadro kurulur ve hedefimize ulaşırız. Birlik ve beraberliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Burada bulunan bütün kardeşlerimin Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Her zaman olduğu gibi gönül sofrasında da sergilediğimiz birlik ve beraberliğimizin daim olacağına inanıyorum. Taraftarlarımızla birlikte Van Büyükşehir Belediyespor'u ve başkanımız Sayın Servet Yenitürk'ü desteklemeye devam edeceğiz. İnşallah takımımız hedefine ulaşır.İftara katılan bütün arkadaşlarımıza da, başkanımıza da teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi