Köprülü kavşak talebi

Van'da İpekyolu üzerindeki belli noktalarda zaman zaman trafik yoğunluğu yaşanıyor.

VAN 4.12.2017 10:38:16 0
Köprülü kavşak talebi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Özellikle de Karayolları Kavşağı olarak bilinen yer ile otogar kavşağında günün belli saatlerinde trafik ağır işliyor. Sürücüleri zor duruma düşüren bu iki nokta için ise köprülü kavşak, yani diğer bir tabirle battılı çıktılı kavşak talebi dillendiriliyor. Özellikle İpekyolu'ndaki trafik sorununun gündeme getirildiği sosyal medyada, çok sayıda kişi söz konusu iki noktaya battılı çıktılı kavşak yapılmasının, sıkışan trafiğe çözüm olabileceğini düşündüğünü belirtiyor. Bununla birlikte çevre yolu talebi de, yine sıkışan trafiği rahatlatacak adımlardan biri olarak gündeme taşınıyor.

Van'ın özellikle de İpekyolu üzerindeki trafik sorunu, bu aralar sosyal medyada en çok gündeme getirilen konulardan biri olmaya başladı. Genellikle sabah ve akşam saatlerinde Karayolları kavşağı ile otogar kavşağında, zaman zaman da Van Ticaret Borsası önünde sıkışan trafik, sürücüleri bezdiriyor. Milli servetin de heba olmasına sebep olan uzun trafik kuyruklarının azaltılması için, köprülü kavşak yapılması öneriliyor.

 

ÇEVRE YOLU GÜNDEMDEN HİÇ DÜŞMÜYOR

Cadde üzerindeki trafik sorununun azaltılması için iki öneri üzerinde duran sosyal medya kullanıcıları, çevre yolunun biran evvel yapılarak tamamlanmasını ve İpekyolu üzerine birkaç tane battılı çıktılı yol yapılarak sorunun çözülmesini öneriyor. Bu iki konu, sosyal medyada bu aralar hiç gündemden düşmüyor. 
/ Haber: Umut TARHAN

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi