Konyalı Gazeteciler Van'ı gezecek

Konya ve Van'da görev yapan gazeteciler arasında mesleki dayanışmayı artırma ve geliştirmeye yönelik olarak planlanan gazeteci değişim programı 28-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında Van'da gerçekleşiyor.

VAN 28.08.2015 17:26:20 0
Konyalı Gazeteciler Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
Konya ile Vangölü Gazeteciler Cemiyetlerinin işbirliği ve T.C. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen gazeteci değişim programıyla bölgenin tanıtımına katkı sunmanın yanı sıra yerel basın mensupları arasında kaynaşma ve bütünleşmenin sağlanması, basın alanında mesleki çalışma ve işbirliği olanaklarının geliştirilerek ortak bir iletişim zeminin inşa edilmesi, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Akdamar Adası, Halime Hatun Kümbeti, Selçuklu Mezarlığı ve Muradiye Şelalesi gibi kentin doğal güzelliğini ve kadim tarihini mezceden doğal, tarihi ve turistik mekânlara yapılacak ziyaretler de aynı program dâhilinde düzenleneceği açıklandı. 27 kişilik basın mensubu heyetine değişim programı süresince, Konya Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cemil Paslı ve Diyarbakır Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Melik Akaslan'ın refakat edeceği belirtildi.  

Bölge Gazetesi Haber Merkezi