Konya Ticaret Odası'ndan Van TSO'ya Ziyaret

onya’dan Van’a tayin olan yeni Van Valisi Aydın Nezih Doğan’ı ziyaret etmek üzere Van’a gelen Konya Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Van’da çeşitli incelemelerde bulundu.

VAN 21.10.2013 17:30:22 0
Konya Ticaret Odası
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Konya’dan Van’a tayin olan yeni Van Valisi Aydın Nezih Doğan’ı ziyaret etmek üzere Van’a gelen Konya Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Van’da çeşitli incelemelerde bulundu. Van Valisi Aydın Nezih Doğan ile birlikte odamızı ziyaret eden Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk başkanlığındaki heyet ikili görüşmelerde bulundu.


Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Güneş ve Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halit Yakut evsahipliğinde gerçekleşen toplantıda Van Valisi Aydın Nezih Doğan’da eşlik etti.
Vali Aydın Nezih Doğan, Konya gibi sanayisi güçlü bir kent ile ikili ilişkiler geliştirmenin önemli ve güzel olduğunu belirterek “İnşallah iki kent arasında ticari işbirlikleri de kurulur. Böylece iki kadim kent arasında güzel bir köprü kurulur” ifadesini kullandı.


Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Halit Yakut ise Konya Ticaret Odası heyetini ilimizde görmekten mutluluk duyduklarını belirterek “Van TSO olarak ikili ziyaret gerçekleştirmek istediğimiz illerden biri Konya’dır. Konya gibi büyük bir kenttin sanayi ve iş deneyiminden faydalanmak, ticari ortaklıklar kurmak istiyoruz. Bu ziyaret iyi bir başlangıç olur” dedi.


Konya Ticaret Odası ziyaretinde Van TSO Yönetim Kurulu Üyesi Diyadin Altındal, Meclis Başkan Yardımcısı Erdal Çakar ve Van TSO Eski Meclis başkanı Ata Altay da hazır bulundu. Konyalı konuklar daha sonra Van OSB, DAKA ve birkaç farklı Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret etti.