Komagene Etsiz Çiğköfte Erciş'te Şube Açtı

Van'ın Erciş ilçesinde Komagene'nin etsiz çiğköfte şubesi hizmete açıldı.

VAN 10.05.2013 15:41:30 0
Komagene Etsiz Çiğköfte Erciş
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'ın Erciş ilçesinde Komagene'nin etsiz çiğköfte şubesi hizmete açıldı.

Üç ortak tarafından Vanyolu Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Komagene şubesinin açılışını Erciş Kaymakamı Barboros Baran ile Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu birlikte yaptı. Açılış törenini öncesi İlçe Müftüsü Ziya Albayrak tarafından dua yapıldı. Daha sonra bir konuşma yapan Erciş Kaymakamı Barboros Baran, ilçenin deprem sonrası her geçen gün iyiye gittiğini belirterek, "Erciş her geçen gün geçmişte yaşadığımız acıların, felaketlerin yaralarını sarmakta, normalleşmekte, eski günlerine dönmekte ve yol almaktadır. Böyle güzel bir işyerinin açılışında olmaktan ayrıca mutluyum. İşyeri, Erciş'e ve sahiplerine hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu da, ünlü markaların Erciş'te olmasının, halka hijyenik yemekleri sunulmasının ilçe için çok büyük bir kazanç olduğunu belirterek, işyeri sahiplerine bol kazanç dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından, açılış kurdelesini Kaymakam Baran ile Belediye Başkanı Arapoğlu birlikte kesti.

İşyeri sahiplerinden Zafer Aydın ise, amaçlarının ilçeye tanınmış marka yanında kaliteli ürün getirmek olduğunu söyledi. Aydın, ayrıca işyerlerinde 7 kişinin istihdam edildiğini de sözlerine ekledi.