Köklü Değişim son sayısını Gazze'ye ayırdı

İslami Fikirlere Dayalı Aylık Siyasi Dergi olan Köklü Değişim Dergisi, Ağustos Ayı ve 119'uncu sayısı ile okuyucularıyla buluştu. Köklü Değişim Dergisi, son sayısında 'Gazze için kınamakla yetinenleri kınıyoruz' kapağıyla çıkt?

VAN 20.08.2014 10:29:05 0
Köklü Değişim son sayısını Gazze
Tarih: 01.01.0001 00:00
   

            İslami Fikirlere Dayalı Aylık Siyasi Dergi olan Köklü Değişim Dergisi, Ağustos Ayı ve 119'uncu sayısının içeriğinde İsrail'in Gazze'lilere karşı uyguladığı katliamlara değindi.  
'Gazze için kınamakla yetinenleri kınıyoruz' manşetiyle okuyucularına ulaşan dergide ayrıca birçok köşe yazarı bulunuyor. 


Suskunluğun Kırılma Noktası sloganıyla yayın yapan Köklü Değişim Dergisi'nin önsöz yazısında 'Gazze için kınamakla yetinenleri kınıyoruz' başlıklı Ağustos sayısında yer alırken, Mahmut Kar Gazze'ye destek çıkmak için makalesiyle okuyucuların karşısına çıktı.
Dergide Cihat Toprak son zamanlarda medyada gündemi meşgul eden IŞİD çetesini ele aldı. Toprak, "Bu operasyon kapsamında tüm yazılan ve çizilenleri toplayıp yuvarladığımızda, aşırılık, Hilâfet, terör ve Cihad kavramlarıyla zihin algısının inşa edildiğine üzülerek şahit olmaktayız" ifadelerine yer verdi. 


Murat Savaş ise Gazze de yaşanan olaylarından dolayı buruk bir mübarek Ramazan ayı geçirdiklerine yer vererek "Kerim kardeşlerim, sevgili okurlar; mübarek Ramazan ayından sonra buruk da olsa bir Ramazan Bayramını daha bizleri idrak etmeyi nasip ettiği için Allah Azze ve Celle'ye hamdolsun. Ramazan ayına oruç hususunda bizleri nasiplendirdiği gibi başka başarılar ve başka kazanımlarla da nasiplendirsin.  İnşallah bir dahaki Ramazan ayına kalmadan Ümmet-i Muhammed-i bir halife etrafında birleştirsin" sözlerine yer verdi.


Ahmet Sapa ise, 'Ey yöneticiler Müslümanların kanlarını kirli politikanızın aracı yapmayın' başlıklı yazısıyla "Ümmetin bağrına yerleştirilen zehirli varlık İsrail, yine bir Ramazan ayında 7 Temmuz'da "Koruyucu Hat" adı altında Gazze'yi işgal etme planını, öldürülen üç Musevi'yi bahane ederek uygulamaya başladı" ifadelerini kullandı.
  Bölge: Sali h Deniz