Kobralardan Vanspor'a ziyaret...

Hafta sonu deplasmanda Kırıkhanspor'a konuk olacak olan B.B.Vanspor'u tesislerde ziyaret eden ve bayramlarını kutlayan Grup Kara Kobralar, sporculara tatlı ikramında bulundu.

VAN 5.09.2017 09:53:10 0
Kobralardan Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Ziraat Türkiye Kupası maçı ardından kısa bir tatil geçiren Vanspor, kendi tesislerinde toplanarak Kırıkhanspor maçı hazırlıklarına başladı.
   Ligin ilk maçında Ankara Demirspor'a mağlup olan kırmızı siyahlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası maçında ise Ağrı deplasmanından galibiyetle dönmüştü.
   Bu hafta sonu deplasmanda Kırıkhanspor'a konuk olacak olan B.B.Vanspor'u tesislerde ziyaret eden ve bayramlarını kutlayan grup kara kobralar, şeker ikramında bulundu.
   B.B. Vanspor kulüp başkanı Abdullah Çalım, “Bu güzel bayram ziyaretinden dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onları her zaman takımlarının yanında görmek bizleri memnun ediyor. Bizlerde bu taraftarlara layık olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
    Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger ise, “Bugün bayram bizde taraftarlar olarak takımımızı ziyaret ettik. Yönetim teknik kadro ve futbolcularla bayramlaştık. Ankara Demirspor maçından alınan mağlubiyet dünyanın sonu değil. Biz takımımıza güveniyoruz. İnanıyoruz ki Kırıkhanspor deplasmanında bu mağlubiyeti telafi edeceklerdir. Lig uzun bir maraton kimse karamsar olmasın diyen Dülger, her zaman her yerde takımımızın yanındayız” dedi. 


Bölge: Salih Deniz