Kobralar hazırlık maçlarında...

Van'da ilk etap hazırlıklarını bitiren, Van Büyükşehir Belediyespor, 2. Etap hazırlıklarını, Nevşehir kampında sürdürüyor. 2 Hazırlık maçına çıkan, kobralar, sahadan 1 galibiyetle ve 1 mağlubiyet ayrıldı.

VAN 22.08.2014 11:11:17 0
Kobralar hazırlık maçlarında...
Tarih: 01.01.0001 00:00




Spor Toto 3. Ligde karşılaşmaların başlamasına kısa bir süre kaldı. 7 Eylül'de başlayacak olan ilk karşılaşmalar, takımlar açısından önemli. Her takım ilk karşılaşmayı kazanıp lige moralli başlamanın hesaplarını yapıyor. O Açıdan, kamp bölgelerinde bulunan takımlar son hazırlıklarını ciddi bir şekilde sürdürüyor. Grupta yer alan 18 takım, bir yandan hazırlık maçlarıyla takım kadrolarını oluşturmaya, bir yandan da eksik noktaları tamamlamak için transfer çalışmalarını da yürütüyor.


2014-2015 Futbol sezonunun ilk etap çalışmalarını Van'da tamamlayan Van Büyükşehir Belediyespor, 2. Etap çalışmaları için geçtiğimiz hafta, Nevşehir'e gitmişti. 2. Etap hazırlıklarını Nevşehir'de sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, burada, 2 hazırlık maçı da yaptı.
Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Bingöl takımını 2-1 yenen Van Büyükşehir Belediyespor, bu sezon Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor takımına ise 4-0 mağlup oldu. Van Büyükşehir Belediyespor, bu maça gençleri çıkartarak denemeye aldığı öğrenildi.


7 Eylül'de İstanbul'da oynanacak Beylerbeyispor maçına kadar Nevşehir'de kalacak olan Van Büyükşehir Belediyespor, hazırlık maçları yapmaya devam edecek.

   Bölge: Salih Deniz