KİTAP VE GENÇLİK TOPLULUĞU’NDAN ÖRNEK KAMPANYA

Kitap ve Gençlik Topluluğu, köylerdeki okullar için DHBT sınavına giren öğrencilerden, sınavda kullanılan kalem ve silgiler toplandı.

VAN 4.12.2016 18:45:43 0
KİTAP VE GENÇLİK TOPLULUĞU’NDAN ÖRNEK KAMPANYA
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sınavında kullanılan kalem ve silgiler ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere toplandı.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) İlahiyat Fakültesi öğrencileri tarafından oluşturulan Kitap ve Gençlik Topluluğu, DHBT sınavında kullanılan kalem ve silgiler köy okullarına gönderilmek üzere toplandı.

Diyanet İşleri Başkanlığında çalışmak isteyen personel adaylarının gireceği Kamu Personel Seçme Sınavı 2016-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi bugün saat 09.30’da başladı. Sabahın erken saatlerinde Vestel Kız Meslek Lisesi, Mesut Özata Anadolu Lisesi, Pakistan Türkiye Dostluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiile Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu önüne gelen Kitap ve Gençlik Topluluğu’na bağlı öğrenciler, DHBTsınavına giren öğrencilerden sınav sonrası kalem ve silgileri topladı.

Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Kitap ve Gençlik Topluluğu Genel Sekreteri Enes Yasakan, kırtasiye malzemelerini köy okullarındakiihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtmak üzere topladıklarını dile getirdi.

Yasakan, “Kitap ve Gençlik Topluluğu olarak, bugün Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi sınavına giren öğrencilerden, sınav sonrası kırtasiye malzemelerini topladık. Sınavın başlama saatinden önce topluluğumuza bağlı arkadaşlarımız okul önlerinde yerlerini aldı. Vestel Kız Meslek Lisesi, Mesut Özata Anadolu Lisesi, Pakistan Türkiye Dostluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu önünde olmak üzere, 4 okulda çok sayıda kırtasiye malzemesi topladık. Van’da sınava giren öğrencilerden köy okulları için yapmış olduğumuz bu kampanyaya yoğun ilgi gösterdi.” şeklinde konuştu. 

Levent Dalgın/Van Olay

 KİTAP VE GENÇLİK TOPLULUĞU’NDAN ÖRNEK KAMPANYA