Kırmızı siyahlıların çıkış maçı...

Van Büyükşehir Belediyespor, yarın, Orhangazispor'a konuk oluyor. Bu karşılaşma, kırmızı siyahlı ekibin, çıkış maçı olarak görülüyor. Orta hakem, Taner Ağıç'ın yöneteceği karşılaşma, saat 13.30'da, Orhangazi İlçe Stadında

VAN 31.01.2015 10:11:30 0
Kırmızı siyahlıların çıkış maçı...
Tarih: 01.01.0001 00:00
           
             Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, 2. Devrenin 2. Karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği, 3 karşılaşma bugün oynanırken, 6 karşılaşma ise yarın oynanacak.

           Grup Lideri Sakaryaspor, deplasmanda, yakın takipçisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'a konuk oluyor. 2 Takım arasında 3 puanlık bir farkın olması, karşılaşmanın çok çekişmeli geçmesine etkisi büyük olacaktır. 2 Takımı yakından takip eden, Anadolu Üsküdarspor ise, Erzin Belediyespor deplasmanından, 3 puanla dönmenin ve zirveye tam ortak olmanın hesaplarını yapıyor. 

          Geçtiğimiz hafta, Beylerbeyispor'u yenerek moral bulan Van Büyükşehir Belediyespor, Bursa'ya 3 puan hedefiyle gitti. Yarın saat 13.30'da, Orhangazispor'la karşılaşacak olan, Van Büyükşehir Belediyespor, bu karşılaşmayla çıkışını sürdürmek istiyor. 2 Takım arasında 3 puanlık bir fark bulunuyor. Van Büyükşehir Belediyespor, 20 puanla, 14. Sırada yer alırken, Orhangazispor ise 23 puanla 11. Sırada yer alıyor. Bu tabloya bakıldığında karşılaşmanın heyecanlı geçeceği açıkça görünmektedir.

          Orta hakem, Taner Ağıç'ın yöneteceği karşılaşma,  saat 13.30'da, Orhangazi İlçe Stadında oynanacak.

           Van Büyükşehir Belediyespor, 2. Devrenin 3. Karşılaşmasında ise, önümüzdeki hafta sonu, İstanbul Güngörenspor'u konuk edecek.

 Bölge: Salih Deniz