Kırmızı siyahlılarda galibiyet hesapları

Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü, Lider Ayvalıkgücü Belediyespor'u konuk edecek. Bu karşılaşmaya sıkı hazırlanan kırmızı siyahlı ekip, karşılaşmayı kazanıp, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. 2 Takım açısından d

VAN 31.10.2014 09:56:47 0
Kırmızı siyahlılarda galibiyet hesapları
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü, Lider Ayvalıkgücü Belediyespor'u konuk edecek. Bu karşılaşmaya sıkı hazırlanan kırmızı siyahlı ekip, karşılaşmayı kazanıp, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. 2 Takım açısından da önemli olan karşılaşma, Pazar günü saat 13.30'da başlayacak.
          Bölge: Salih Deniz
          Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 10. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Pazar günü oynanacak 9 karşılaşmanın başlama saatleri ise şöyle, Van Büyükşehir Belediyespor, lider Ayvalıkgücü Belediyespor karşılaşması saat 13.00'da başlarken, diğer 8 karşılaşma ise saat 13.30'da başlayacak.
18 Takımın mücadele ettiği grupta, Ayvalıkgücü Belediyespor 18 puanla liderliğini sürdürürken, Van Büyükşehir Belediyespor ise 4 puanla son sırada yer alıyor. Grupta son sırada yer alan Van Büyükşehir Belediyespor ile Lider, Ayvalıkgücü Belediyespor, karşılaşması 2 takım açısından da önemli. Van Büyükşehir Belediyespor, bu karşılaşmayı kazanıp çıkışa geçmenin, Ayvalıkgücü Belediyespor ise, karşılaşmayı kazanıp liderliğini sürdürmenin mücadelesini verecek.

        Bu önemli karşılaşma için hafta boyunca hazırlıklarını aralıksız sürdüren kırmızı siyahlı ekip, galibiyete kenetlenmiş durumda. Geride kalan 9 haftalık maratonda, bir maç eksiğiyle 4 puanla son sırada yer alan Van Büyükşehir Belediyespor, yarın yapacağı ter idmanı ardından, maç saatini beklemeye başlayacak.

           8 Kasım'da kongreye gidecek olan Van Büyükşehir Belediyespor, 9 Kasım'da ise, ligin 11. Hafta maçında, deplasman da, Kayseri Şekerspor'a konuk olacak.