KHB Genel Sekreterliği ebeleri unutmadı

Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, insanlığın varoluşuyla başlayan mesleğin sultanları olarak bilinen ebeleri unutmadı.

VAN 28.04.2016 18:33:52 0
KHB Genel Sekreterliği ebeleri unutmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Heybet Semur,İpekyolu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ebelerini ziyaret ederek, özel tasarım olan bebek emziği, bebek patiği, bebek puseti, sevgi gülleri ve kalp şeklinde olan  kokulu sabunlar hediye etti.
        Bu güzel ve özel haftada insanlığın varoluşuyla başlayan ebelik mesleği hatırlanarak kutlanıldı.
      Hastane içerisinde kutlanan Ebeler Haftası’na Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Akçakaya da eşlik ederek, Genel Sekreterliğin  tek ebesi  olarak görev yapan Tıbbı Hizmetler Uzmanı Ebru Öntürk Yıldız’a hediyesini  takdim etti.
     Hastane içerisinde ebelerin emeğini bilen ve yakinen hisseden , hasta ve hasta yakınları ebelere hediyelerini kendileri takdim etmek istedi.
     Ebelere sarılarak emeklerine teşekkür eden hasta ve hasta yakınlarının samimiyetleri  görülmeye değerdi.
      Bütün birimleri gezen Genel sekreter Semur ve İpekyolu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ahmet Özcan Aktepe, insanlığın  dünyaya gelişinde ilk karşılayan olan  ebelere  değerli katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi