“Kentin sıkıntılarının giderilmesini istiyoruz“

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Van'ın sorunları ile ilgili sürekli gündem oluşturmaya çalıştıklarını, yine çözüm önerilerini de anlattıklarını belirterek, bu sıkıntıların ilgili ve yetkililer tarafından çözülmesi

VAN 15.01.2018 10:22:25 0
“Kentin sıkıntılarının giderilmesini istiyoruz“
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan ve beraberindeki partililer, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cafer Karakoç ve Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ile görüşen SP İl Başkanı Özay İlhan ve beraberindekiler, gündeme dair soruları yanıtladı.
   10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını ziyaret ettiklerini ve ayrıca 21 Ocak'ta yapılacak olan SP İl Kongresi'ni de hatırlattıklarını belirten İlhan, "Hem gününüzü kutlayalım, hem de 21 Ocak Pazar günü yapacağımız kongremizi de hatırlatalım istedik. Kongremiz Beyaz Saray Düğün Salonu'nda yapılacak. Kongremize Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu da katılacak. Bütün Van halkını da bu kongremize sizler aracılığıyla davet ediyoruz. Bildiğiniz gibi ilçe kongrelerimizi yapıp, bitirdik. Şimdi il kongremizi de yapacağız. Umarım kongremiz ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olur" dedi.
   Genel Başkanları Karamollaoğlu'nun daha önce de Van'a geldiğini ve ikinci kez genel başkan olarak Van'a geleceğini belirten İlhan, "Bu şehrin gerçek manada görüşü, milli görüştür. İnşallah bu görüş yeniden canlanacaktır" ifadelerini kullandı.
2019 yılında Ak Parti ve MHP'nin ittifak halinde olacağı, Saadet Partisi'nin ise şimdilik bir ittifak düşünmediğini anlatan SP İlhan, "Biz, başka partinin adayı konusunda ittifak düşünmüyoruz. Ama birileri kalkıp Saadet Partisi'nin adayını desteklerse, buna diyeceğimiz yok" diye konuştu.
   Zaman zaman kentin sorunları ve çözüm önerilerine yönelik basın toplantıları düzenlediklerini, bu sorun ve çözüm önerilerine yönelik de bir kitapçık bastıklarını anlatan SP İl Başkanı Özay İlhan, "Ülke genelindeki durum neyse, Van'da da aynısı var. Bizler Saadet Partisi olarak kentin tarımdan, ulaşıma, turizmden hayvancılığa kadar birçok sorununu gündeme taşıdık. Sadece sorunları anlatmakla kalmadık, çözüm önerilerini de dile getirdik. Bastırdığımız kitapçıkta da bunları bir nevi arşivlemiş olduk. Sorunlarla ilgili neler yapıldığıyla ilgili vekillere de sorular sorduk. Meclis'te Van'ı temsil edenlere bu kitapçıkları yolluyoruz. Esnaflara da bu kitapçıklarımızı dağıtıyoruz. Herkesin bu ilin sorun ve sıkıntılarını bilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.
    Gazetemiz sahibi Cafer Karakoç da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siyasi partilerin kentin sorun ve sıkıntılarının giderilmesi noktasında attığı ve atacağı adımları önemsiyoruz. Saadet Partisi İl Başkanımız Özay İlhan’ın da gayretlerini takdirle karşılıyoruz. Hemen hemen her hafta sorun ve sıkıntıları gündeme getirdiği gibi, çözüm önerilerini da anlatıyor. Bu sevindiricidir” diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi