Kazada Ölen Uzman Çavuş ve Ailesi Toprağa Verildi

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı tatilini geçirdikten sonra görev yeri olan Van'ın Erciş İlçesi'ne giderken Malatya'da devrilen otomobilde yaşamını yitiren Uzman Çavuş Bahaettin Paksoy ile eşi ve 1 yaşındaki oğlu gözyaşları arasında to

VAN 22.10.2013 16:30:53 0
Kazada Ölen Uzman Çavuş ve Ailesi Toprağa Verildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı tatilini geçirdikten sonra görev yeri olan Van'ın Erciş İlçesi'ne giderken Malatya'da devrilen otomobilde yaşamını yitiren Uzman Çavuş Bahaettin Paksoy ile eşi ve 1 yaşındaki oğlu gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bayram tatilini geçirdiği memleketi Kahramanmaraş'tan görevli olduğu Van'ın Erciş İlçesi'ndeki birliğine dönen 36 yaşındaki Uzman Çavuş Bahaettin Paksoy yönetimindeki 46 FE 154 plakalı otomobil, geçen pazar günü Malatya-Doğanşehir karayolunda kontrolden çıktı ve taklalar atarak devrildi. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada Uzman Çavuş Bahaettin Paksoy ile yanında bulunan eşi 30 yaşındaki Elif ile 1 yaşındaki oğlu Ali Buğra Paksoy olay yerinde öldü, kızları 8 yaşındaki Busenur ile 4 yaşındaki Burcu Melek Paksoy ağır yaralandı.

YAN YANA DEFNEDİLDİLER

Kazada yaşamını yitiren uzman çavuş ile eşi ve oğlunun cenazeleri, Malatya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrası Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'ne bağlı Uzunsöğüt Köyü'ne getirildi. Uzman çavuş ile eşi ve oğlu için öğle vakti kılınan cenaze namazına; Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Coşkun Doğan, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Mhp eski Milletvekili Mehmet Akif Paksoy ile askeri erkan ve yaklaşık bin vatandaş katıldı.

4 yıl önce büyük oğlunu da trafik kazasında kaybeden uzman çavuşun babası 70 yaşındaki Ali İhsan Paksoy'un cenaze namazı kılınırken ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü. Köy halkının evlerinin balkonlarına çıkarak izlediği törenin ardından Paksoy ailesinin 3 ferdinin cenazeleri köy mezarlığına defnedildi.

Anne, baba ve bir kardeşlerinin öldüğü kazada ağır yaralanan Burcu Melek ile Busenur Paksoy'un halen Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğü ve durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.