Kayhan Türkmenoğlu’na büyük destek

Van Kültürü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Spor Kulübü heyeti, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nu ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

VAN 18.01.2018 17:55:56 0
Kayhan Türkmenoğlu’na büyük destek
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Göreve geldiği günden bu yana birçok dernek, STK, mahalle ve köy muhtarları ile teşkilatların güçlü desteğini alarak tebrikleri kabul eden AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na bir ziyaret de Van Kültürü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Spor Kulübünden geldi.

 

Dernek Başkanı Kaya Ortasaç ve üyeler, parti binasına gelişlerinde Başkan Kayhan Türkmenoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Suat Özdağ tarafından karşılandı.

 

Parti binasının toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette bir selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Ortasaç, il başkanlığı görevine getirilen Türkmenoğlu’nu tebrik ederek, başarılar diledi. Dernek faaliyetleri hakkında Başkan Türkmenoğlu’na bilgiler veren Ortasaç, derneklerinin kurulduğu günden bu yana hedeflerinin güçlü bir Van ve güçlü bir gençlik olduğunu belirtti. Başkan Ortasaç, “AK Partibinası herkesin olduğu gibi bizim de yuvamızdır. İl başkanımızın yerinde ve zamanında yapacağı hamleler, 2019 seçimleri için etkili ve önemli olacaktır. Bizlerde il başkanımızı yalnız bırakmayarak her daim yanında olacağız” dedi.
 

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, STK’ların desteklerinin kendilerine büyük bir güç verdiğini vurguladı. Gençliğin önemine de değinen Başkan Türkmenoğlu, “Herkesin bildiği gibi Cumhurbaşkanımızın 2023 ve 2071 hedefleri vardır. 2071 hedefine Türkiye’yi taşıyacak olan gençlerdir. 1071 Malazgirt Zaferini 2071’de yeniden İslam âleminin şahlanışı olarak değerlendireceğiz. Bunu unutmamak lazım ki Van çok kıymetli bir şehirdir. Doğduğun yer değil, doyduğun yer memleketindir. Biz bu nedenle Van’da olan herkesimi memleketlimiz olarak görüyoruz. Van’a sahip çıkan herkes başımızın tacıdır. Van geliştikçe her birimizin mutluluğu da artacaktır. 2019 yılı seçimlerine az bir zaman kaldı. O sürece dâhil olmak için partimizi sahipleneceğiz. AK Parti hizmet partisidir. Van için, Vanlı için her birimiz elimizi taşın altına koyacağız. Önce 2019, sonra 2023, 2053 ve en son 2071’de gençlerimiz ile Van’ın ve Türkiye’nin yolunu çizeceğiz. Bu nedenle öncelikli olarak hep birlikte 2019 yılında Van’ın adını hizmet yarışında en üst sıralara taşıyacağız” diye konuştu.