Katlı otopark satış ihalesinde süre uzatıldı

Van Büyükşehir Belediyesi’nin çok katlı otopark ve 32 adet dükkân satışı için başlattığı ihale süreci uzatıldı. Dün yapılan ihalede dükkânların bir kısmı satılırken, çok katlı otopark ve kalan 28 dükkân için ihale süreci

VAN 22.09.2017 19:18:51 0
Katlı otopark satış ihalesinde süre uzatıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Büyükşehir Belediyesi’nce bir süre önce yapımı tamamlanan 424 araçlık çok katlı otopark ve giriş katında bulunan 32 adet dükkânın satışı için ihaleye çıkıldı.

   Van’ın en büyüğü olma özelliği taşıyan kameralı ve akıllı giriş-çıkış sistemi bulunan otopark ile dükkânlar için Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan ihalede dükkânların bir kısmı satıldı.

   Kalan dükkânlar ve otoparkın satışı için yeni bir süreç başlatıldı. İhale tarihleri, birinci oturum 27 Eylül Çarşamba, ikinci oturum ise 04 Ekim Çarşamba saat: 13:30 olarak belirlendi. Çok katlı otopark ve dükkânlar için teklif vermek isteyenlerin bu tarihlerde Büyükşehir Belediyesi’nde belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekiyor. 

  Cumhuriyet Caddesi, Maraş Caddesi, Ordu Caddesi gibi şehrin en değerli ve en yoğun noktalarının tam ortasında bulunan otopark ve dükkânlar karlı bir yatırım yapmak isteyenleri bekliyor.