İsrail’in “15 Saniye” Klipleri ve perde arkası! (Video)

İsrail medyası “15 Saniye” klipleri çekerek katliamlarını Dünya kamuoyunda meşrulaştırıyor Terör Devleti İsrail, üç Yahudi gencin Filistinliler tarafından kaçırıldığını bahane ederek Haziran ayının sonraların da yaklaşık 3

VAN 24.07.2014 12:47:46 0
İsrail’in “15 Saniye” Klipleri ve perde arkası! (Video)
Tarih: 01.01.0001 00:00
 İsrail medyası “15 Saniye” klipleri çekerek katliamlarını Dünya kamuoyunda meşrulaştırıyor

 

Terör Devleti İsrail, üç Yahudi gencin Filistinliler tarafından kaçırıldığını bahane ederek Haziran ayının sonraların da yaklaşık 3 bin Filistinli Müslümanı gözaltına almış ve 15 yaşındaki Müslüman bir genci, fanatik Yahudiler yakarak katletmişti. Olayların tansiyonu yükletmesi üzerine Yahudi Varlığı İsrail, Ramazan ayının ilk haftasın da Gazze’ye hava operasyonu düzenleyerek masum sivilleri katletmeye başladı. Ardından geçtiğimiz hafta Kara harekâtı başlatarak Gazze’yi hem havadan hem denizden hem de karadan abluka altına alarak katliamlarına ara vermeden devam etmektedir.

Gelişen olaylar her ne kadar BM’leri harekete geçirmeye yetmese de, Dünya’nın 7 kıtasına yayılmış olan Müslüman halklar; yaşadıkları coğrafyalar da İsrail’i protesto ederek Dünya kamuoyuna Gazze’li Müslümanların dramını duyurdu.

İsrail’in Dünya kamuoyunda, özellikle halklar nezdinde Terör Devleti algısının artması üzerine; kendilerini savunmak için küresel çapta Yahudi lobisini harekete geçirerek yapılan katliamların üzerini örtmek için yoğun kara propaganda girişimleri başlattı.

Özellikle Avrupa ve Amerika’da “İsrail’in Güney’inde yaşamla ölüm arası 15 saniyedir” temalı reklam filimleri çekilerek kamuoyu algısı dönüştürülmeye çalışılmakta,  İsrail Ordusunun Hamas’ın saldırılarına karşı kendi halkını korumakla görevli olduğu bilinci yerleştirilmekte, yapılan katliamların üzeri bu şekilde kamufle edilmektedir.

Reklam filmlerinin yanı sıra Hamas ile İsrail’in bölgede neleri hedeflediklerine dair çarpıcı fotoğraflar servis edilmekte kamuoyu algısını yönlendirecek karikatürler çizilmektedir.

Sosyal medya üzerinden, Filistinli Müslümanların Terör saçtıklarına dair çarpıcı ve yanıltıcı videolar paylaşılarak, İsrail Ordusu’nun; halkını savunmak için bölgede var olduğunu ve varlığının devamı içinde Gazze’nin tamamen abluka altına alınması gerektiği yönünde söylemler üretilmektedir.

İşte İsrail lobisinin sponsorluğunda çekilen ve Dünya’ya servis edilen “15 Saniye” isimli reklam filimleri…




İsrail’in Twitter kampanyaları oluşturup bu kampanyalarda kullandığı fotolar

Sözde: “Operasyon’un basindan beri Hamas saldirilarina ragmen Israil’in yaptigi yardimlar ”

Bir zamanlar Esed rejiminin kullandığı karikatürleri şimdi İsrail medyası kullanlıyor

Hamas’in öncelikleri ve İsrail’in öncelikleri. Roket vs. saglik,egitim,tarim,tip,su,spor

Köklüdeğişim