İşletme ruhsatı olmayan otellere tutanak…

İpekyolu Belediyesi İşkolları Pazar Yerleri Komisyonu ve Zabıta Müdürlüğü İpekyolu sınırları içerisinde bulunan otellerde ruhsat ve gıda denetimi yaptı. Zabıta ekipleri işletme ruhsatı olmayan otellere tutanak tuttu.

VAN 29.07.2015 11:22:26 0
İşletme ruhsatı olmayan otellere tutanak…
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van İpekyolu Belediyesi meclis üyelerinden oluşanİşkolları Pazar Yerleri Komisyonu,belediye zabıta ekipleri ve sağlık müdürlüğü ile birliktemerkeze bağlı 41 otelde ruhsat ve gıda denetimi yaptı.Yapılan denetimlerde işletme ruhsatı olmayan 14 otele tutanak tutuldu.
Bir ve üç ay süre zarfları arasında ruhsatlarını yapmamaları durumunda işletmelerin kapatılacağı uyarısı yapıldı.
Denetimlere ilişkin açıklama yapan İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürü Hacı Kaya işlet ruhsatı olmayan otel sahiplerinin bir an önce ruhsat işlemlerini tamamlaması gerektiğinin altını çizdi. Kaya " İpekyolu sınırları içerisinde bulunan 41 otel işletmesinin tamamını denetledik.14 otelde işletme ruhsatın farklı gerekçelerle olmadığını tespit ettik. Bu işletmelere tutanak tutarak süre verdik. Bu süre zarfında ruhsat işlemlerini tamamlamamaları durumunda bu işletmeler kapatılacaktır." ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi