İslamın Kızı

UNUTMA! İSLAMIN KIZI!

VAN 3.05.2016 09:52:46 0
İslamın Kızı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dinimin, ırzımın, iffetimin muhatabı sensin Ey İslamın Kızı!

Unutma ki! Bizim en gizli mahremiyetlerimiz sende saklı, sende gizli. Allah'u Teala'nın örtünün emrini sen ayaklar altına alırsan ümmette haya perdesi kalmaz. Ezilir. Savrulur. Bu zamana kadar yapılmış nice savaşlar bunun içindi. Ümmete “Keşke başörtüsü davasını kazanmasaydık!” Cümlesini kullandırttırma. Sen kullandırttırırsan ümmeti günaha sokarsın.

Bak bir kendine ne oldu sana. “Eskiden ben böylemiydim!” diye bir düşün. “Benim Batılı zihniyeti gibi giyinmemin sebebi nedir?” Diye bir sor kendine. Kadın gibi erkeğin onurunu da ancak sen koruyabilirsin. Ümmetin gizli noktası sensin. Batılı zihniyette bunu iyi bilirki; “ben eğer bunların hanımlarını sokağa dökersem! İslam biter!” Böyle düşünür. Düşündürtme. Sen İslamın Kızısın. Seni savunan hocalarımız heder ediliyor. Heder edilen hocalarımızın başını eğme. Sen eğersen herkes eğer.

Sen Annesin, çocuğuna İslamın Kızlarını anlat. Oda bilsin ve öğrensin. Dinini bir kenara atıp dünya hevesine dalma. Dünya hevesine dalan perişan olur. Sen, Rabbi’ne 81 gün kala Arafat’ta ümmetiyle vedalaşan o Rasul’ün (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)  emanetisin, sen kadın değil, annesin. Bir kenara attığın o Osmanlı medeniyetine geri dön. Sen Osmanlısın!

Ecdad senin namusunu korumak için Çanakkale'de bir şehir kadar can verdi. Namusunu koru. Osmanlı senin için nice Zafer'ler kazandı. Ecdadın başını eğme. Sen yeniden dirilirsen Osmanlı dirilir. Sen Şahlanırsan Osmanlı yeniden şahlanır.

“Açıl kızım utanma, Moda Hürriyettir!” Diyenlere bakma. Onlar senin bize emanet edildiğini, bizim gözümüzde senin değerini bilmezler. Bilselerdi Batılı bir zihniyet gibi düşünmezlerdi..

Ümmetim! Ümmetim! Diyen Hazreti Peygamber (Sallallahu aleyhi ve sellem) in kızı Fatıma gibi ol. Ona verilen nasihatler sana verildi. Ona emredilenler sana emredildi. Bir günlük dünya hayatı için sonsuz bir ateşe hazırlama kendini. Ecdadın biricik kızı! Ey İslam Davasını Omuzlayan Osmanlı Kızı! Ey Davasında savaşçı olan İslamın Kızı! Dik dur. Hâyânı koru. Nitekim bir toplumda haya bozulursa o toplumda medeniyet kalmaz. Medeniyet kalmaz ise Şahlanış olmaz. Şahlanış olmaz ise Osmanlı Dirilmez. Dünyanın gözü bizde, ey Hâyâsını koruyan İslamın Kızı. Bak sana İslamın Kızı diyoruz. İslam Davasını Koru. Tesettür Moda'sından da uzak dur. Nitekim Tesettür Moda'sı bizim Medeniyyetimizi bozamayan, elimizden alamayanların bir oyunudur. Batılı bir zihniyetin oyunudur. Bu zihniyet oynuna kapılma kapılırsan medeniyet gider. Davanı, Medeniyetini, İffeti koruyan İslamın Kızı! Kendine Gel! Gizlen! Korun!

Batılı zihniyet, ümmeti harap ediyor. Savun İffetini İffetlerimiz bozulmakta. Bak bir etrafına Osmanlı Kızımısın. Yoksa Batının bir Oyunumusun. Aldanma Batı'ya. O Televizyon Aşiftelerine bakma. Asıl Plan onlardır zaten.

UNUTMA! İSLAMIN KIZI!

Tesettür Bizim Övüncümüzdür.

Vesselam.