İslamcı gruplardan müdahale açıklaması

Suriye topraklarında Esed'e karşı savaşan İslamcı gruplar, Batı'nın kendilerini hedef alacağını söylüyor. Birlikte açıklama yapan gruplar, Batı müdahalesine karşı çıktı.

VAN 7.09.2013 12:27:43 0
İslamcı gruplardan müdahale açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00

Suriye'de Esed rejimine karşı savaşan İslamcı gruplardan bazıları birlikte açıklama yaparak Batı saldırısına karşı olduklarını bildirdiler.

Grupların ortak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Batı'nın Suriye'ye askeri müdahalesine karşı çıkıyoruz. Bunun İslami Cihat tugaylarına yönelik yeni bir saldırı olduğunu düşünüyoruz. Şam beldesinde aktif olan bizler, halklarımıza karşı yapılacak olan Batı askeri müdahalesine karşı olduğumuzu açıklıyoruz. Bu açıkça, kutsal Şam beldesine ve İslam devletine yapılacak bir saldırı.

İçerdeki muhalifler olsun dışardaki muhalifler olsun, kim Batı müdahalesine destek verirse -Amerika, Avrupa ve Rusya'nın Filistin, Irak, Afganistan, Mali, Çeçenistan gibi yerlerde işledikleri suçları hatırlayın- Batı'dan çözüm için yardım dilenenler düşmandır ve Allah'a, peygamberine, şehitlerin kanlarına, yaşlılara, çocuklara ihanet edenlerdir. Özellikle Amerika Esed'e insanlarımızı öldürmesi için kimyasal kullanması konusunda yeşil ışık yakmıştır. Böylece kendi müdahalelerini ve Batı'dan gelecek her türlü saldırıyı haklı çıkarmayı planladılar. Bütün bunlara tüm gücümüzle karşılık vereceğiz.

Allah bizim İslami devrimimizle... İster zafer ister şehadet, Allah'tan başka kimseye boyun eğmeyeceğiz ve Allah'tan başkasından yardım istemeyeceğiz. Allah'ın vadine güveniyoruz. 

Incanews