İskele Öğretmenevi'ne yoğun ilgi…

Türkiye'nin en güzel öğretmenevlerinden biri olan İskele Öğretmenevi, son yıllardaki yenilenme çalışmaları sayesinde büyük ilgi görüyor. Öğretmenevinin otel bölümü, gerek kalitesi ve gerekse doluluk oranı ile birçok oteli kendisine

VAN 20.11.2014 09:29:50 0
İskele Öğretmenevi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 
         Van'ın iki öğretmenevinden biri olan İskele Öğretmenevi her geçen gün yıldızını yükseltiyor. Bir dönemler bir kuruma ait boş bir bina olan ve kullanılmaz durumda olan söz konusu öğretmenevi binası, Dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in girişimleri ile Milli Eğitim'e bağlandı. Ardından öğretmenevi olan söz konusu bina, Öğretmenevi Müdürü Cihat Aras'ın da başarılı çalışmaları ile adeta beş yıldızlı otel gibi hizmet vermeye başladı. 

         ÖĞRETMENEVİNDE ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER OLDU
           Bugüne dek defalarca tadilatlardan geçen, birçok bölümü yenilenen, otel bölümünün süit odaları elden geçirilen İskele Öğretmenevi büyük bir ilgi görüyor. Her kesimden insanların ilgisinin arttığı İskele Öğretmenevi, misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. 
        Bahçe bölümü ile de özellikle sıcak günlerde yoğun bir ilgi gören öğretmenevinin yemekhane bölümünde de yeni değişimler oldu. Eskiyen sandalyelerden, masa örtüsüne kadar birçok değişikliklerin olduğunu anlatan Öğretmenevi Müdürü Cihat Aras, "Öğretmenevimiz her geçen gün daha büyük bir ilgi görüyor. Bu ilginin artmasında, bizim öğretmenevinde yenilikler yapmamızın büyük payı var. Otel odaları baştan sona yenilendi. Bahçe bölümünü tamamen elden geçirdik. Yeni gölgelikler, yeni oturma bölümleri, şark köşeleri oluşturduk. Yemekhane bölümünde dekor değişikliği yaptık. Deprem sonrası tadilatları arttırdık. Öğretmenevimizin girişinden tutun da, mescit bölümüne kadar, mutfak ve otel bölümünde çok sayıda değişiklik yaptık. Personellerimiz eğitimlerden geçti ve müşterilere en iyi hizmeti sunuyoruz. Odalarda müşterilerimizin Süper Lig maçlarını izlemesi için yeni imkanlar oluşturduk. Banyo ve wc bölümlerinde önemli tadilatlar yaptık. Yataklar ve örtülerden, perdelere kadar ve odalardaki televizyonlara kadar birçok değişikliğe gittik. Bazı odalarımız beşyıldızlı otellerin odasını aratmıyor. Müşterilerimize öğle ve akşam, çok sayıda yemek çeşidinin yanı sıra, sabah zengin menülü bir kahvaltı imkânı sunuyoruz. Kurumumuzun ismi her ne kadar öğretmenevi olsa da, tüm halkımız büyük ilgi gösteriyor" ifadelerini kullandı.    

 Bölge: Bişar Ulutaş