İskele Öğretmenevi'nde ahşap şark köşeleri…

Van İskele Öğretmenevi, Anadolu bölgesinde en fazla tercih edilen oturma bölümlerinden şark köşelerini hizmete soktu. Müşterilerin en fazla tercih ettiği ahşap şark köşelerini hizmete açan İskele Öğretmenevi, restaurantın dış bölme

VAN 21.10.2013 10:07:23 0
İskele Öğretmenevi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bölge: Bişar Ulutaş

Şimdiye kadar Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve birçok Bakanı ağırlayan Van İskele Öğretmenevi'nde yenilikler devam ediyor. Öğretmenevinin çevresindeki eski bölmeler tamamen kaldırılarak yerlerine ahşaptan şark köşeleri yapıldı. Öğretmenevinin Restaurant bölümünün çatı ve oturma bölümleri tamamen ahşaptan yapıldı.

Otel ve Restaurant bölümünün yeni düzenlemeyle daha fazla ilgi gördüğünü söyleyen İskele Öğretmenevi Müdürü Cihat Aras, "Bildiğiniz üzere öğretmenevimiz otel ve Restaurant bölümüyle yıllardır en fazla tercih edilen kurum misafirhanelerinin başında geliyor. Uygun fiyat ve güzel ortamıyla öğretmenevimiz tüm öğretmenler, memurlar ve vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Bizler bu ilgiyi artırmak için çevre düzenlemesini tamamen değiştirdik. Eski oturma bölümlerini bir bir kaldırarak, yerlerine ahşaptan çok güzel şark köşeleri oluşturduk. Yine Restaurant bölümünün dışına, yani dış bölmelerine çatı ve yeni oturma bölümleri ekledik. Bunları da ahşaptan oluşturduk. Müşterilerimiz yeni düzenlemeden çok memnun. Bu çalışmalarımız sonucu öğretmenevine olan ilginin daha da arttığını söyleyebiliriz. Umarım öğretmenevimize olan bu ilgi her geçen gün artar" diye konuştu.

OTEL BÖLÜMÜ TAMAMEN ELDEN GEÇİRİLDİ

Otel bölümünün tümüyle elden geçirildiğini, tüm odaların yenilendiğini de anlatan Öğretmenevi Müdürü Cihat Aras, "Öğretmenevimizin otel bölümünü tamamen elden geçirdik. Tüm odaları bir bir yeniledik. Perdelerden, yatak örtüsüne, televizyondan masalara, yatak, wc, banyo bölümlerine kadar baştan sona bir yenilik oluşturduk. İstiyoruz ki burada kalan misafirlerimiz, daha sonra yeniden bizi tercih etsinler. Otelimize tek kişilik, çift kişilik odaların yanı sıra yeni süit odalar ekledik. Birçok odayı neredeyse baştan sona tamamen değiştirdik. Son zamanlarda burada kalan misafirlerimiz özellikle bizim odamıza kadar gelip bizlere ve personele teşekkür ediyorlar. İnsanları mutlu ve memnun bir şekilde uğurlamak bizi de sevindiriyor" dedi.

Van'a gele üst düzey birçok ismin İskele Öğretmenevi'nde kaldığını, bunun da kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Aras, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, üst düzey birçok bakan, milletvekili, işadamları ve bunun yanı sıra çok sayıda kurum-kuruluş temsilcileri öğretmenevimizi tercih etti. Bu anlamda bizler şanslı ve gururluyuz. Yemeklerimizin beğenilmesi, otelimizin beğenilmesi, bahçe bölümünün ilgi görmesi ve son olarak yenilenen şark köşelerimize olan rağbet bizleri mutlu ediyor. Umarım önümüzdeki süreçte bizi tercih eden herkese en iyi ve en kaliteli hizmeti sunarız" ifadelerini kullandı.