İskele Öğretmenevi yeniliklere doymuyor

Hizmet ve kalitesi ile adından söz ettiren Van İskele Öğretmenevi, son yıllarda yeniliklere doymuyor. Bugüne dek birçok kez lokanta, otel ve açık hava bölümlerinde yenilikleri hayata geçiren öğretmenevi, son olarak kurumun iç dizaynında

VAN 26.08.2016 11:08:42 0
İskele Öğretmenevi yeniliklere doymuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bölge: Fahrettin Yiğit

      İskele Öğretmenevi, son yıllarda gerek otel bölümü, gerek restaurant bölümü ve şimdide açık hava bölümleri ile adından söz ettirmeyi başardı. Yenilikler konusunda önemli çalışmalar hayata geçiren öğretmenevi, öğretmenlerin olduğu gibi, halkın da en büyük tercihlerinden biri durumuna geldi.


        Gazetemize açıklamalarda bulunan Öğretmenevi Müdürü Cihat Aras, "Öğretmenevimiz otel ve restaurant bölümüyle yıllardır en fazla tercih edilen kurum misafirhanelerinin başında geliyor. Uygun fiyat ve güzel ortamıyla öğretmenevimiz tüm öğretmenler, memurlar ve vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Bizler bu ilgiyi artırmak için çevre düzenlemesini tamamen değiştirdik. Eski oturma bölümlerini bir bir kaldırarak, yerlerine ahşaptan çok güzel şark köşeleri oluşturduk. Yine Restaurant bölümünün dışına, yani dış bölmelerine çatı ve yeni oturma bölümleri ekledik. Bunları da ahşaptan oluşturduk. Son olarak restaurantın duvar bölmelerini kaldırım cam bölmeler ayarladık. Müşterilerimiz yeni düzenden çok memnun. Bu çalışmalarımız sonucu öğretmenevine olan ilginin daha da arttığını söyleyebiliriz. Umarım öğretmenevimize olan bu ilgi her geçen gün artar" diye konuştu.


      BEŞ YILDIZLI OTEL GİBİ...
     Otel bölümümün beş yıldızlı otelleri aratmadığını dile getiren Aras, "Otel bölümü baştan sona yenilendi. Perdelerden, yatak örtüsüne, televizyondan, masalara, yatak, wc, banyo bölümlerine kadar bütünüyle bir yenilik oluşturduk. İstiyoruz ki burada kalan misafirlerimiz, daha sonra yeniden bizi tercih etsinler. Otelimize tek kişilik, çift kişilik odaların yanı sıra yeni süit odalar ekledik. Birçok odayı neredeyse baştan sona tamamen değiştirdik. Son zamanlarda burada kalan misafirlerimiz özellikle bizim odamıza kadar gelip bizlere ve personele teşekkür ediyorlar. İnsanları mutlu ve memnun bir şekilde uğurlamak bizi de sevindiriyor" dedi.


       Bugüne dek Van'a gele üst düzey birçok ismin İskele Öğretmenevi'nde kaldığını, bunun da kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Aras, "Dönem dönem cumhurbaşkanları, başbakanlar, bakanlar, milletvekilleri, işadamları ve bunun yanı sıra çok sayıda kurum-kuruluş temsilcileri öğretmenevimizi tercih etti. Vatandaşların da en fazla tercih ettiği kurum misafirhanelerinden biriyiz. Bahçe bölümünün ilgi görmesi ve son olarak yenilenen şark köşelerimize olan rağbet, bizleri mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.