İrfan Kartal'dan İtiraf iddiasına tekzip

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, yaptığı bir konuşmanın içinden bazı sözcüklerin cımbızlanarak çarpıtılmasıyla öne sürülen itiraf iddialarını yalanladı.

VAN 30.06.2018 22:32:37 0
İrfan Kartal
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, yaptığı bir konuşmanın içinden bazı sözcüklerin cımbızlanarak çarpıtılmasıyla öne sürülen itiraf iddialarını yalanladı. 

 

Milletvekili Kartal'ın yaptığı açıklamada şöyle denildi; 

"29.06.2018 Cuma günü bir derneğin kahvaltı programında yapmış olduğum konuşmam, bazı basın yayın organları tarafından konuşmadaki bütünsellik dikkate alınmadan amacı dışında kullanılarak çarpıtılmaya çalışılmıştır.

 

Söz konusu konuşmamda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekillerine ağır hitapta bulunduğum ve bunu da itiraf olarak kamuoyuna lanse edilmesi şahsımı derinden üzmüştür.

 

Şahsımın hiçbir Kaymakamımızla ve Belediye Başkan Vekilleriyle her hangi bir sıkıntısı bu güne kadar olmamış ve olması da söz konusu değildir.

 

Tam tersine kayyumlarımızın hizmetleri atanmadan öncesiyle ve atanma yapıldıktan sonrasında kıyaslandığında ortadadır vede takdire şayandır.

 

Başta Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz, Van Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu olmak üzere tüm ilçe Kaymakamlarımız ve Belediye Başkan Vekillerimizin çalışmaları hizmet anlamında kendilerinden öncekilere ders niteliğinde bir örnektir.

 

Şahsımın o toplantıda söylemek istediği ve kast ettiği konu bütün kamuoyu tarafından da bilinen ve geçtiğimiz günlerde görevden alınan Saray kaymakamına ve onun nezlinde halen bu yapıya hizmet eden devletimiz içerisine sızmış kişilere yönelikti.

 

Maalesef bu yapıya mensup kişilerin hizmet ve vatandaşlarımıza yaklaşımları noktasında tek hedefleri devletimizi ve Hükümetimizi yıpratmaya yönelik yaklaşımlardır. Bu bağlamda halen var ise bu yapıya hizmet edenler hesap soracağımızı kast ettiğimi belirttim. 

 

Bu nedenle hakkımda çıkan ve konuşmanın bütünselliği dikkate alınmadan bütün kayyumlar kast edilmiş gibi ve bir itiraf gibi yansıtılan bu haberleri kabul etmediğimi belirtir tüm kamuoyuna saygılarımı sunarım."