İpekyolu’nda engelsiz kafe hizmete açıldı

İpekyolu Belediyesi bir ilke daha imza atarak tamamıyla engelli bireylerce işletilecek ve bu bireylerin ürettiği ürünlerin satılacağı, ‘Engelsiz Kafe ve İpek Satış Mağazası’nı törenle hizmete açtı.

VAN 14.05.2018 15:32:43 0
İpekyolu’nda engelsiz kafe hizmete açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Van Valisi Murat Zorluoğlu, il protokolü ve geniş bir davetli topluluğunun katıldığı açılış töreni renkli anlara sahne oldu. 

   Açılışta Engelsiz Yaşam Akademisi Müzik Grubu ve Burharkent’ten gelen engelli misafirler sahne alarak şarkı ve şiirleri ile gönüllere dokundu.

   Azim, irade ve inançla aşılan engellerin adeta simgesi olan engelli bireyler, hem üretim, hem satış yapacakları kafede ilk misafirlerini ağırladı.

   İpekyolu Belediyesi hizmet binasının giriş katında hizmet verecek kafenin açılışında bir konuşma yapan Van Valisi Murat Zorluoğlu, kafenin yapımı ve işletmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

   İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk de kafenin ilimiz ve engelli vatandaşlarımız için bir şans olduğunu vurgulayarak, böyle bir organizasyona imza atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.