İpekyolu'nda asfalt ve parke taşı çalışmaları…

İpekyolu Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Vali Mithatbey ve Cevdetpaşa mahallelerinde uzun süreden beri beklenilen yolları asfaltlarken, Yalı ve Yenimahalle'de ise ara sokaklara parke taşı döşemeye devam ediyor.

VAN 30.07.2015 18:20:26 0
İpekyolu
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Merkez İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde parke taşı döşeme,yol asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.Sonbahara kadar İlçe merkezinin tamamında yol yapım çalışmalarını bitirmeyi hedefleyen Fen İşleri Müdürlüğü bu program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğünde alınan bilgiye göre, Vali mithatbey mahallesinde asfaltlama çalışmaları tamamlanırken,yol asfaltlama ekipleri bu kez Cevdetpaşa Mahallesinde çalışmalara başladı.Yol asfaltlama çalışmalarına paralel olarak fen işleri müdürlüğü mahallelerde bulunan ara sokaklarda da  parke taşı döşemeye de devam ediyor.
Vali Mithatbey mahallesinde asfaltlama çalışması sona ererken, Yalı ve Yeni Mahallede sürdürülen parke taşı çalışması bitim aşamasına gelmiş durumda. Öte yandan fen işleri müdürlüğü mahallelerde bulunan taziye evleri, cami ve okulların çevre düzenlemelerine de desteklerini sürdürüyor.Bölge Gazetesi Haber Merkezi