İpekyolu Belediyesi’nden rekor kilit taşı hizmeti…

İpekyolu Belediyesi, ilçe sınırlarında yaptığı çalışmalarına kırsal mahallerdeki hizmetleri ile damga vuruyor. Özellikle kilit taşı uygulama işleminde rekora imza atıldı.

VAN 19.11.2018 09:16:04 0
İpekyolu Belediyesi’nden rekor kilit taşı hizmeti…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Söz konusu çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, zemin hazırlıkları ve iyileştirilmeleri yaptığı yollara, kenar taşları ile oluk çalışmalarını ekledi.

   Çalışmalar kapsamında, Beşçatak 7500 metrekare, Karakoç 7500 metrekare, Karpuzalan 12 bin metrekare, Köşebaşı 7 bin metrekare ve Sarmaç Mahallerine 10 bin metrekare kilit taşı yol uygulayarak vatandaşların hizmetine sundu.

   İpekyolu Belediyesi söz konusu mahallelerin ilk ve ortaokul bahçeleri ile camii ve taziye evi bahçelerine de kilit taşı döşeyerek toplamda 50 bin m² kilit taşı döşeme işlemi uyguladı.

   İpekyolu Belediyesi  yaptığı açıklamada, “Belediyemiz, ‘yol medeniyettir’ anlayışı ile kalkınma ve altyapı sorunlarımızı tümden halletmek için uzaklık - yakınlık gözetmeksizin tüm imkanlarını seferber ederek sezon sonuna kadar benzeri çalışmalarını tamamlayacaktır” ifadelerini kullandı.