İpekyolu Belediyesi’nden çocuklara okul hediyesi…

İpekyolu Belediyesi, okullara ve öğrencilere yönelik sağladığı her türlü desteği, bu kez de çanta ve kırtasiye dağıtımıyla sağlayarak eğitime destek olmaya devam ediyor.

VAN 8.10.2018 10:18:46 0
İpekyolu Belediyesi’nden çocuklara okul hediyesi…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Kırsal mahallelerde başlatılan, merkez mahallelerde de dağıtımı devam eden çantaların içerisinde; çift gözlü kalemlik, kalemtıraş, silgi, makas, yapıştırıcı, 12’li pastel boya, kurşun kalem, kırmızı kalem, çizgili defter, kareli defter, resim defteri gibi temel kırtasiye malzemeleri bulunuyor.

   Bu doğrultuda belediye ekipleri son olarak Özgün Coşkun Haydaroğlu, Türk Eczacılar Birliği, Vali Ali Cevdet Bey İlk ve Ortaokulu öğrencilerine içerisinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantaların dağıtımını yaptı. Eğitim öğretim yılının sonuna kadar da toplamda 5000 çantanın ilçe sınırlarındaki okullarda eğitim gören öğrencilere ulaştırılması hedefleniyor.

   Çanta ve kırtasiye malzemeleri hediyelerini alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken sevinçlerine diyecek yoktu. Öğrenciler İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’e de hediyelerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

   İpekyolu Belediyesinin, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarında, okullara ve öğrencilere gerekli her türlü desteği sağlamaya devam edeceği ifade edildi

izmir bayan escort