İpekyolu Belediyesi okul bahçelerini asfaltlıyor

İpekyolu Belediyesi, eğitime destek kapsamında yürüttüğü çalışmalarla ilçe sınırlarında bulunan okulların bahçelerinin zemin iyileştirmelerini ve sıcak asfalt kaplama işlemlerini gerçekleştirdi.

VAN 4.08.2018 16:30:13 0
İpekyolu Belediyesi okul bahçelerini asfaltlıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bu kapsamda 2018-2019 eğitim öğretim sezonu başlamadan İpekyolu Belediyesi ekiplerinin tespitleri sonucunda ilçe sınırlarındaki okul bahçelerinin yenilenmesi gerektiği belirlendi.

   Yapılan belirlemeler sonucunda; Turgut Reis ilk ve ortaokulu, Makbule Çalık ilk ve ortaokulu, Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TOBB ortaokulu, Sempaş ilk ve ortaokulu olmak üzere toplamda 5 okulun bahçesine gerekli zemin iyileştirmeleri yapıldıktan sonra sıcak asfalt döküm işlemi uygulandı.

   Ayrıca geçen yıl İpekyolu Belediyesi’nin Van’da ilk kez gerçekleştirdiği ve örnek uygulama olan renkli, desenli asfalt döküm işlemi, bu yıl da ilk kez Yalı Mahallesi’ndeki Mimar Sinan ilk ve ortaokulu bahçelerine uygulanarak, eğitim öğretim sezonunun başlaması ile birlikte öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi.

    İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Eğitim öğretime verilen destek ile öğrencilerin daha temiz ve düzenli bir çevrede eğitim almaları sağlanarak, sezon sonuna kadar 4 okulun daha bahçesine asfalt kaplama işlemi uygulayacaktır” denildi.