İPEKYOLU BELEDİYESİ ARTIK MOBİL UYGULAMALARDA

İpekyolu Belediyesi hizmetlerini daha kolay, etkin ve çabuk verebilmek amacıyla mobil uygulamalarını hayata geçirdi.

VAN 6.02.2018 13:23:25 0
İPEKYOLU BELEDİYESİ ARTIK MOBİL UYGULAMALARDA
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bu doğrultuda, Play Store ve App Store ile uyumlu tüm cep telefonu, tablet vb cihazlara indirilebilecek  “İpekyolu Belediyesi” mobil uygulama  sistemi ile belediye hizmetlerimiz elinizin altında olacak.

Belediyemiz Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün koordinasyonunda geliştirilen uygulamamızda bulunan modüller şöyle: 

Başkan Modülü : Başkan’a Mesaj, Başkan’ın Özgeçmişi, Başkan’ın Sosyal Medya Hesapları başlıklarından oluşmaktadır.
 
İpek Masa Modülü: Vatandaşlarımız, belediye ile ilgili istek- şikayet, bilgi edinme,talep ve  başvuru takip gibi 4 başlık altında bildirimlerini telefonlar üzerinden de yapabilecektir. Ayrıca bir yer veya durumla ilgili bildirimde bulunmak isterse yerin veya durumun fotoğrafını çekerek gönderebileceği ve sonrasında takip edebileceği başvuru takip butonundan da ne aşamada olduğunu görebilecektir.
 
E- Belediye  Modülü: E-Belediye hizmetini oluşturan bazı başlıklar; Borç sorgulama ve ödeme, E-İmar  Durumu Sorgulama, ÇTV  Sorgulama, İlan ve Reklamlar, Nöbetçi Eczaneler  başlıkları ile güncel verilere ulaşılabilecek.
 
Kurumsal Modülü: Teşkilat yapımız, Telefon Rehberi, İletişim Bilgileri’nden oluşmaktadır.
 
İlçe Rehberi Modülü: Muhtarlarımızın iletişim bilgileri ve adresi, İpekyolu ilçemizin gezilecek yerleri ve tanıtımı.
 
Güncel Modülü: Haberler, Duyurular, Etkinlikler, Sosyal Medya Hesapları, Web Sitesi, Fotoğraf Galerisi başlıklarından oluşmaktadır.
 
Hizmetler Modülü: İmar Ruhsat İşlemleri, Nikah İşlemleri, Emlak Beyan ve Tahakkuk Servisi, Fen İşleri Yol Hizmetleri, Emlak İstimlak Hizmetleri, Yapı Kontrol Müdürlüğü Hizmetleri, Taziye bilgilerine ulaşılabilir.
 
Projeler Modülü: Tamamlanan Projeler, Devam Eden Projeler, Planlanan Projeler  ve  İpekyolu İçin Projem Var başlıklarından oluşmaktadır.