İnanç’tan stadyum açıklaması…

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Güç Birliği toplantısında gündeme gelen stadyum ile ilgili açıklama yaptı. İnanç, stat konusunda gelişme yaşanması durumunda kamuoyuyla paylaşacağını dile getirdi.

VAN 21.06.2016 19:17:52 0
İnanç’tan stadyum açıklaması…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Geçen hafta Yüzüncü Yıl Üniversitesinde yapılan Van Güç birliği toplantısında gündeme gelen stadyum konusu ile ilgili Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'tan açıklama geldi.

     İnanç, “Geçtiğimiz gün YYÜ de yapılan, Van Güç birliği toplantısında gündeme gelen stadyum ile ilgili konu hakkında kurul üyeleriyle bu güne kadarki süreçle ilgili görüş alışverişinde bulunulmuş ve bu ihtiyaç içinde kurul Başkanımız, Van milletvekilimiz sayın Beşir Atalay bey de Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç'ın bu hususta gerekli çalışmaları yürüttüğünü ve döndüğünde de kendisiyle görüşerek son durum hakkında bilgi alacağını ifade etti. Yani bu hususta henüz kesinleşmiş bir karar olmadığı gibi konu sadece kurul üyelerinin görüş alışverişinden ibarettir. Dolayısı ile İlimiz için stadyum çalışmasını yürüten bakanlığımız bu husustaki çalışma neticelendiğinde bunu kamuoyu ile paylaşacaktır” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi