İnanç, ilçe müdürleriyle bir araya geldi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri ve Gençlik Merkezleri Müdürleri ile 2017 yılı değerlendirme, 2018 yılı planlama toplantısı gerçekleştirdi.

VAN 13.11.2017 11:35:30 0
İnanç, ilçe müdürleriyle bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç başkanlığında, İpekyolu Gençlik Merkezindeki toplantı salonunda 2017 yılı değerlendirme, 2018 yılı planlama toplantısı gerçekleştirildi.

   Söz konusu toplantıda konuşan İl Müdürü İnanç; “Van’da bu yıl; il ve ilçelerimizde spor ve tesisleşme alanında yeni tesislerimizin faaliyete geçmesi, bu tesislerimizde ev sahipliğini yaptığımız müsabakalarımızın sorunsuz, problemsiz ve zamanında tamamlanması ilimizde her geçen gün faaliyetlere katılım noktasında takımlarımızın artmasına, hem de birçok müsabakalara sıkıntısız bir şekilde ev sahipliği yapmanın mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Yaklaşık 3 yıl önce atandığım, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevimde İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürlerimiz ile farklı tarihlerde farklı konu başlıkları ile birçok toplantılar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Böylesine büyük bir ailede her bir bireyi sporun çok önemli birer parçası olarak görüyoruz. Geniş kapsam da planlanan hedefler ile ilgili konuşmalarını devam ettiren İnanç, özellikle bu hedefler doğrultusunda yapılacak çalışmaların daha faydalı olabilmesi için vatandaş, gençler ve sporcular ile her zaman bir diyalog halinde olmamız gerekmektedir” dedi.

    Van’da sporun daha çok öne çıkması ve Milli takımlara çok sayıda sporcu verilmesi için seferber olacaklarını ayrıca gençlik merkezleri ile tüm gençlere ulaşıp onların gelişimlerine katkı sunmaya çalışacaklarını belirten İnanç, bütün spor branşlarında Van’ın bölgede ve birçok ilde öncü bir kent olması için daha çok gayret sarf edeceklerini ifade etti.

   Bu şekilde birlik beraberliğin ve buna bağlı olarak da yapılan çalışmalarda büyük başarıların elde edileceğini söyleyen İnanç, atılacak olan adımların sağlam olması gerektiğini vurguladı.

   İl Müdürü İnanç, konuşmasının devamında, tüm personellerin bir bütün içerisinde olmaları gerektiği ve bu şekilde daha özgüvenli bir birey olarak sorumluluklarını yerine getireceği kanaatinde olduğunu belirterek, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi