İlhan: Türkiye’nin her noktasında seçimlere giren tek partiyiz!

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan ve İpekyolu Belediye Başkan Adayı Asena Türkoğlu Ateş, gazetemizi ziyaret ederek, seçim çalışmaları konusunda bilgi verdi. SP İl Başkanı Özay İlhan, Türkiye’nin her il ve ilçesinde seçimle

VAN 1.03.2019 12:21:20 0
İlhan: Türkiye’nin her noktasında seçimlere giren tek partiyiz!
Tarih: 01.01.0001 00:00

      Seçimlere yaklaşık bir ay kala siyasi partilerin seçim çalışmaları sürerken, Van’da Saadet Partisi’nin de Van ve tüm ilçelerde adayları kesinleşti.
SP İl Başkanı Özay İlhan ile İpekyolu Belediye Başkan Adayı Asena Türkoğlu Ateş ve beraberindekiler de gazetemizi ziyaret ederek, söz konusu seçim atmosferi ile ilgili bilgiler aktardı.


          31 Mart seçimlerinin kent ve ülke lehine geçmesi temennisinde bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan, “Seçimlerin güzel bir ortamda geçmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. Siyasi parti temsilcilerinin de seçimi saygı sevgi çerçevesinde geçirmesini bekliyoruz. Bizler Türkiye’nin tüm şehir, ilçe ve belediyelerinde seçime giren tek partiyiz. İnşallah seçimde de birinci oluruz” dedi.


         “BELEDİYECİLİK DENDİĞİNDE, ‘MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ’ AKLA GELİR”
Türkiye’de belediyecilik dendiğinde akla ‘Milli Görüş Belediyeciliği’nin geldiğini vurgulayan SP İl Başkanı Özay İlhan, “Yeniden ‘Milli Görüş Belediyeciliği’ni halkımızla buluşturmak istiyoruz. Geçmişte Saadet Partisi Belediyelerinin bir sıkıntısı olmamıştır. Yolsuzluk ve yanlış bizde olmamıştır. İnşallah 31 Mart akşamı birçok belediyeyi kazanacağız. Vatandaşlarımızdan da şunu bekliyoruz, Van iki partiye mahkum değildir. Çare halkımızın ellerinde” diye konuştu.
Bazı şehirlerde Saadet Partisi lehine siyasetten çekilen adaylar olduğu yönündeki soruyu yanıtlayan İlhan, “Şanlıurfa’da bir siyasi parti karar almış, Saadet Partisi lehine çekilmiştir. Bunu bizim parti istediği için yapmış değil. Başka yerlerde de olabilir. Van’da bu çağrıyı yapıyoruz, gelin bu seçimlerde adaylarını geri çekin ve Saadet Partisi’nin iyi adayları kazansın diyoruz. Van Büyükşehir’de Fetullah Erbaş’ı, İpekyolu İlçesi’nde ise Asena Türkoğlu Ateş’i aday olarak bıraktık. İpekyolu eğitimli ve kendini yetiştiren adayımız ile çok daha iyi noktaya gelecektir inancındayız. Diğer ilçelerimizde de birbirinden iyi adaylarımız var. Saadet Partisi çare olarak halkımızın önündedir. Kendi imkânlarımızla seçimlere giriyoruz. Hiçbir yerde ekonomik bir desteğimiz de yok” ifadelerini kullandı.


          İLHAN: BU ŞEHİR İKİ PARTİYE MAHKÛM DEĞİL!
Van’da halkın iki partiye mahkûm olmadığının algısını oluşturmak gerektiğini, bunda basının rolünün de önemli olduğunu belirten Başkan İlhan, “Van’da sadece iki parti yok. Bu algıyı oluşturmak da basına düşüyor. İnşallah medya bu seçimler öncesinde diğer partilere de gerekli yer verir. Yerel basın da bu anlamda görevini yapmalı. Bizler de Saadet Partisi olarak varız ve var olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


            İpekyolu İlçe Belediye Başkanı Asena Türkoğlu Ateş ise seçimlerde amaçlarının hizmet olduğunu vurgulayarak, “Saadet Partisi’ni tercih etmemde, benim isteğim olduğu gibi, onların da teklifi oldu. Bu gönül işidir. Bizim amacımız partiden ziyade başkan olup projelerimizle İpekyolu’nu kalkındırmaktır. İpekyolu Van’ın kalbidir. Tüm çarşı merkezi bu ilçe içindedir. İnsanlarımızın projeleri dikkate almasını arzuluyoruz. Bu bir genel seçim değil. Adaylar çok büyük rol oynuyor. Başkan Adayı çok önemli” şeklinde konuştu.


       ATEŞ: PROJELERİMİZİ AÇIKLAYACAĞIMIZ BİR TOPLANTIMIZ OLACAK
Van’da kurdukları endüstri şirketinin istihdama da katkı sunması için çabaladıklarını anlatan Ateş, “Daha önce de konuşmuştuk, eşimin çok önemli projeleri var. Ülke çapında ses getiren projelerdir bunlar. Onun da bana desteği var. İnşallah başkan olmamız halinde eşimden de, partimizin yetkili organlarından da alacağımız destekle, bu ilçenin sorunlarının çözümü noktasında gayretlerimiz olacak. Projeleri açıklayacağımız bir basın toplantımız da olacak” ifadelerini kullandı.
Yeniden söz alan SP İl Başkanı Özay İlhan, Van ve tüm ilçe adaylarının katılacağı geniş katılımlı bir basın toplantısında yapılacak olan projeleri anlatacaklarını belirtti. İmar probleminden çevre problemine, yol sorunlarından diğer belediyenin yapması gereken sorunlara kadar tüm problemleri masaya yatıracağız. Bu anlamda da çalışmalarımızı yürütüyoruz. En kısa sürede tüm adaylarımızın katılacağı projelerin konuşulacağı toplantımız olacak. Halkımızın desteği ile inşallah güzel çalışmalara imza atacağız. Saadet Partisi’nin belediyelerinde ‘Rüşvet alan da, veren de mel’undur’ tabelalarını asacağız. Bunu da herkes görecek” dedi.Van Bölge Gazetesi