'İlahlarınızdan' Bari Korkun!

Ramazan Yaman

VAN 9.11.2017 09:30:12 0
Tarih: 01.01.0001 00:00

Muskanızı, cevşeninizi, mehdinizi,  kutsal adamlarınızı, gaybdan haber veren şeytanlarınızı bize verin; Sizin yerinize biz FETÖ oluruz! Bunlar olmadan FETÖ’nün yerine talip olmak mümkün değil! Ne din satılıyor ne şeytanlar itibar ediyor, ne de adam kandırılabiliyor indirilmiş din ile.

 

Eteklerinizde sakladığınız, para karşılığı, ikbal karşılığı, makam karşılığı, itibar karşılığı dağıttığınız cennetteki arsaların tapularını bize verin; bizde size FETÖ'nün adımıza, adamlarımıza çıkardığı ölüm fermanlarını verelim! 

 

Görün bakalım Kur’an ile inşa olmuş bir aklın üstüne, akleden bir kalbin üstüne düşen kir, simsiyah vicdana düşen kadar zararsız olabiliyor muymuş!

 

Siz ölülere danışma gücünüzü, Allah ile görüşme yeteneğinizi, nesnelerden din devşirebilme özelliğinizi, insanları Allah ile aldatabilme yetinizi bize verin; biz sizin yerinize devletin içine sızalım!

 

Siz yalanı, iftirayı, vehimlerinizi, enaniyetinizi din edinebilme potansiyelinizi bize verin; biz dinler kuralım; iradeleri zincirlenmiş, aklı taşa dönmüş “müminleri” olan! 

 

Siz çıkarınıza olan herşeyi tevil edebilen fıkhınızı, kendi maslahatını ümmetin maslahatından önde tutan işgüzar ruhunuzu bize verin; biz katledilirken de, katlederken de “Allah-u ekber!” diye inleyen evlatlar üretelim bu coğrafyaya! Kararmış vicdanlarınızı, kanlı ellerinizi peygamberin, sünnetin, sahabenin adına sildiğiniz artık yeter! 

 

Siz dinden yüce olan birer mezheb, birer tarikat, birer hizip verin bize; biz sizin yerinize insandan putlar, insan olma özelliği et kemik yığınından ibaret fanilerle dolu mabetler yapalım! Sizin yerinize insandan zebaniler üretelim! 

 

Siz zavallı bir hayvanın postuna kurulduğunda kendine vahiy geldiğini vehmeden, etekleri İslama fırlatılacak taşlarla dolu cübbeli adamlarınızı, bir köpeğin ruhuyla kendi ruhu alemin bir yerlerinde cem olmuş saldırgan filozoflarınızı bize verin; biz sizin yerinize güç kimdeyse ona yaltaklanıp, güç el değiştirince tıyneti gereği eski kabına pisleyen, Allah’ın hep yanılttığı mezhep holiganları yetiştirelim! Hiçbir öngörüsünün doğru çıkmadığı, dün melek dediklerine bu gün şeytan diyen, tekrar dönüp tersini yapan, gerekirse ölene kadar bu çelişkilerle yaşamaktan yüzü kızarmayan, bağırmayı, küfür etmeyi adamlık zanneden kösere suratlı düşünürler üretelim!

 

Gelin dünyalık üretmekten, insan tüketmekten, bu dünyadan bir “müşrik” olarak gitmekten imtina etmeyen hevalarınızın tutsağı ruhlarınızı bize verin; Biz sizin yerinize dillerimizi yılan eyleyelim! Gönüllerimizdeki cehenneme tüm insanlığı doldurup onlarla birlikte cayır cayır yanalım! Ve Allah’ın kalplerimize koyduğu azapla ne yaptığımızı ne söylediğimizi bilmeyecek hale gelelim! 

 

Siz, kendinizden gayrıya kurduğunuz kocaman cehennemlerinizi, size yetecek kadar minnacık olan cennetlerinizi bize verin; biz sizin yerinize bir hayale, bir yalana, rahmeti sadece size yetecek kadar olan ilaha kul olalım!

 

Ya tüm bunları bize verin; Ya da her şey elinizdeyken, tüm imkanlar sizdeyken bize iftira atmayın! Size tüm bunları yapma gücünü bahşeden “ilahlarınızdan” bari korkun!