“Hükümet sayısız çalışmalara imza attı“

Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu, 2002'de iktidara gelen ve bütün seçimlerde oyunu artırmayı başaran Ak Parti'nin sayısız hizmetlere ve çalışmalara imza attığını söyledi. Bayramoğlu, Ortadoğu ve İslam coğrafyasında

VAN 28.02.2015 10:29:15 0
“Hükümet sayısız çalışmalara imza attı“
Tarih: 01.01.0001 00:00
                   Ak Parti'nin 12-13 yıllık iktidarında çok büyük işler yaptığını ifade eden Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu, "2001 yılında kurulan ve bütün seçimlerde oyunu artırmayı başaran Ak Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu görüyoruz. Sadece yürüdüğümüz caddelerde bile Hükümetin son yıllarda yaptığı çalışmalara şöyle bir göz attığımızda Ak Parti'nin nasıl hizmet ettiğine şahit oluruz. Öyle Edremit'ten çıkın, Van, Erciş, Muradiye ve dönün diğer ilçelere gidin yollara bakın, sağlık kuruluşlarına bakın, kurum binalarına veya devlet eliyle yapılan hizmetlere göz atın. Tümünde Ak Parti'nin mührünü görürsünüz" dedi. 

               "MUHALEFETİN HİÇBİR PROJESİ YOK"
               Muhalefetin hiçbir projesinin olmadığını söyleyen Halis Bayramoğlu, "Muhalefetin yaklaşık 100 yıldır ortaya koyduğu bir projesi yok. Bakın CHP'ye, bakın MHP'ye, yakın zamanda kurulan BDP veya HDP'ye bakın. İnanın yaptıkları hiçbir faaliyet veya iş yok. Ak Parti iktidarı her alanda hizmet üretiyor. O yüzden halkımız da zaten verdiği oyla bunu takdir ediyor" şeklinde konuştu.

                 Ak Parti'nin 2023, 2053 ve 2071 gibi hedeflerinin olduğunu anlatan Bayramoğlu, "Ak Parti Hükümeti'nin hedefleri var. Bakın ilk hedef 2023 hedefidir. Bu tarihe kadar neler yapılacağı tek tek programlanmış. Yine 2053 ve 2071 hedefleri planlanmış ve programlanmış. Hedefi olan bir parti her zaman başarılı olur" ifadelerini kullandı. 

             Erdoğan ve Davutoğlu başta olmak üzere Ak Parti'de çok önemli kadroların olduğunu anlatan Halis Bayramoğlu, "Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ahmet Davutoğlu ve Ak kadrolar çok iyi. Dünyanın bütün liderlerinin uyku saatine bakın, Erdoğan, Davutoğlu'nun uyku saatiyle kıyaslayın. İnanın bizim liderlerimiz yatmıyor. Her dakika bu ülkenin selameti için çalışıyorlar. Bu ülkenin faydasını istemeyenlere fırsat vermeyelim. İşte görüyorsunuz bütün İslam coğrafyasında savaşlar var. Müslümanlar arasına nifak sokuluyor, silah satanlar kazanıyor. İnsanların gözünün açılması gerekiyor. Birilerinin İslam alemi ile problemi var. Bunu çok iyi anlatmak lazım. Türkiye ekonomide Ak Parti ile birlikte çok iyi seviyelere geldi. 2002 öncesi neredeydik, şimdi neredeyiz? Bunu iyi tahlil etmemiz gerekir. O yüzden Ak Parti Hükümeti'nin çalışmalarını bizler iyi anlatmalıyız" şeklinde konuştu. 

                     Van'da da önümüzdeki süreçte özellikle Tekstil Kent Projesi ile birlikte istihdamın artacağına işaret eden Bayramoğlu, seçimlerde sandık güvenliği konusunda mutlaka gereken tedbirlerin alınmasını istedi.      

     Bölge: Bişar Ulutaş