HÜDA PAR’DAN VAN ESNAFINA BAYRAM ZİYARETİ

Hür Dava Partisi(HÜDA PAR) Van İl Başkanlığı Van’daki esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

VAN 6.09.2017 18:16:25 0
HÜDA PAR’DAN VAN ESNAFINA BAYRAM ZİYARETİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hür Dava Partisi(HÜDA PAR) Genel İdare Kurulu(GİK) Üyesi Av. Mehmet Mehdi Oğuz ve beraberindeki heyet Van İl Başkanlığı olarak Van’daki esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnafın bayramlarını kutlayarak sorunlarını dinledi.

HÜDA PAR (GİK) Üyesi Av. Mehmet Mehdi Oğuz, Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın ve beraberlerindeki partililerle, Defterdarlık Caddesi ile Ferit Melen Bulvarında bulunan esnafı ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Av. Mehmet Mehdi Oğuz, HÜDA PAR olarak her daim Van halkının ve esnafın yanında olduklarını belirtti.

 

Oğuz, “Kurban Bayramı vesilesi ile Van İl Başkanlığı’ndan oluşan bir heyet ile Van’da esnaflarımızı ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik, sorunlarını dinledik. Esnafımız da oldukça bizi sıcak karşıladı. İnşallah bizlerde Van il teşkilatı, HÜDA PAR olarak her daim esnafımızın yanındayız. Sürekli ziyaretler gerçekleştirerek sorunlarını gündeme getiriyoruz. Esnafımızın sorunlarını raporlar haline getirerek geçmişte kamuoyuyla paylaştık. Her daim sorun ve taleplerini kamuoyuna ulaştıracağız. Biz Van halkının ve esnafımızın Kurban Bayramlarını tebrik ederek başta Van’ımıza ve Ülkemize olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyoruz.” İfadelerini kullandı.(Erkan Karadağ – Suat Tink – İLKHA)