HÜDA PAR'dan iskele mahallesi esnafına ziyaret

HÜDA PAR Tuşba ilçe teşkilatı iskele mahallesi esnafını ziyaret etti.

VAN 24.11.2018 10:46:15 0
HÜDA PAR
Tarih: 01.01.0001 00:00
 HÜDA PAR Tuşba ilçe başkanı Nedim SONGÜL ve teşkilat üyelerinden oluşan bir heyet iskele esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

 

Esnafın sıcak ilgisiyle karşılanan Songül ve teşkilatı esnafın sorun ve taleplerini yazılı olarak basınla paylaştı.
 

Açıklamada iskelenin kendine has bazı sorunlarının olduğunu ve bu sorunların acilen çözüm beklediğini belirten başkan Songül ‘’iskele sahil yolu 25 yıldır bitirilmemiş. Bu önemli projenin bu kadar geciktirilmesi ve bir türlü bitirilememesi gelinen aşamada bir sorun haline geldi. Esnaf, bu projenin bir an evvel bitirilmesini istiyor. Yine doğalgaz dağıtımı bu mahalleden yapılmasına rağmen mahallenin büyük bir kısmına doğalgaz gitmemiş. Hem esnaf hem de mahalle sakinleriyle konuştuğumuzda dile getirilen ilk sorunlardan biridir. Mahalle çarşısına gereken önemin verilmemesi de ayrı bir sorundur. Sorunlar yumağına dönüşen mahalle esnafları yetkililerden sorunların çözümünü bekliyor. ‘’ dedi. 

 

‘’Hizmetler Seçim Malzemesi Haline Getirilmemeli’’

 Yapılan açıklamada hizmetlerin seçim endeksli olmaması gerektiğini vurgulayan Songül ‘’halka yapılan hizmetler seçim malzemesi haline getirilmemeli. Hizmetle yükümlü kurumlar beş yılda bir halkın kapısını çalma anlayışından vazgeçmeli. Böyle bir anlayış halka yapılan en büyük haksızlıktır. Halk kendilerine sahip çıkacak idarecilere ihtiyaç duyuyor. HÜDA PAR kucaklayıcı siyasetiyle, ilkeli duruşuyla, halk arasında fark gözetmeyen anlayışıyla halkın sesi olmaya devam edecektir. Seçimden seçime halka giden anlayışın, ne halkımıza verecek bir cevapları ne de hizmetleri olacaktır.’’ Dedi.