HÜDA PAR TUŞBA İLÇE TEŞKİLATINDAN ZİYARET

Hür Dava Partisi Van Tuşba İlçe Teşkilatından Mobilyacılar Sitesine ziyaret.

VAN 13.11.2017 10:24:24 0
HÜDA PAR TUŞBA İLÇE TEŞKİLATINDAN ZİYARET
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van Tuşba İlçe Teşkilatı haftalık ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.

HÜDA PAR Van Tuşba İlçe Teşkilatı haftalık esnaf ziyaretlerini yaparak esnafın umudu ve sesi olmayı hedeflerken bir yandan da esnafın sorunlarının çözülmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan Hür Dava Partisi Tuşba İlçe Başkanı Nedim Songül, esnafın ziyaretlerden memnun kaldıklarını belirterek yapılan ziyaretlerin verimli geçtiğine değindi.

Esnafın her daim yanında olduğunu söyleyen Songül, “Haftalık ziyaretler kapsamın da bu hafta mobilyacılar sitesini gezdik. Esnafımızla samimiyet dolu anlar geçirdik. Sorun ve sıkıntılarını dinleyerek onların sesi olmayı amaçlıyoruz. Biz vatandaşın yanındayız buna inanıyoruz ki vatandaşlarımız da bizlerin yanındadır ve daima olacaktır.” dedi.

“YETKİLİLERE ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ”

 

Esnaf ziyaretleri kapsamında esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek yetkililere çağrıda bulunan Songül, “Bu haftaki esnafımıza yaptığımız ziyaretleri değerlendirecek olursak esnafımız genel olarak inşaat sahiplerinin mobilya ihtiyaçlarını dışarıdan temin etmeleri kendilerini ekonomik olarak zor durumda bıraktığını söylüyor. Bizler de bu soruna karşı vatandaşlarımıza buradan sesleniyor ihtiyaçlarını Van içindeki esnaflarımızdan temin etmeleri çağrısında bulunuyoruz. Çünkü bizim esnafımız kazanırsa biz kazanırız ve Van kazanır. Ayrıca bir diğer sorun ise sanayi sitesi içerisindeki yolların bir an evvel düzeltilmesiydi. Bu konuda da biz diyoruz ki yol medeniyettir. Sanayi bölgesi olduğu için önemsememezlik yapılmamalı.  Bu konuda da yetkili kişilere sesleniyor ve bir an evvel sanayi içerisindeki yolların yeniden onarılmasını rica ediyoruz. Son olarak belediye de atıklarla ilgili görevli olan yetkililere de çöp ve atıkların zamanında ve düzenli bir şekilde toplamaları çağrısında bulunuyoruz.” şeklinde konuştu.