Hüda-Par oyuna gelir mi?

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde parti üyesi Fethi Yalçın'ın silahlı saldırıda öldürülmesinin ardından basın toplantısı düzenleyen Hüda-Par Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, 'Bütün kardeşlerimize çağrıda bulunuyoruz. Herke

VAN 23.10.2014 12:06:11 0
Hüda-Par oyuna gelir mi?
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Hüda-Par Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, öldürülen Fethi Yalçın'ın daha önce PKK'lılar tarafından tehdit edildiğini belirterek, tehdit nedeninin ise Hüda-Par'lı olmasının yeterli olduğunu söyledi.

Partilerinin çeteler tarafından açık bir şekilde her gün ölüme tehdit edildiğini ileri süren Tasalı, "Bunu yetkililer de görüyor, devlet de görüyor. Biz buradan yetkililere sesleniyoruz. Bu olayın faillerinin biran önce hukuk önüne çıkarılmasını istiyoruz. Biz sizin mikrofonlarınızın aracılığıyla bütün kardeşlerimize çağrıda bulunuyoruz. Herkes kendi güvenliğini alsın, kendi nefsi müdafaasını yapsın. Mensubu olduğumuz din bize bunu emre ediyor. Dinimiz bize saldıranlara karşılık kendini müdafaa hakkı veriyor. Bize eğer yaşam hakkı tanınmazsa, bize eğer siyaset yapma hakkı tanınmazsa, biz de bu saldırganlara onların anladığı dilde cevap vermeye çalışacağız" dedi.