HÜDA PAR İLÇE TEŞKİLATLARININ ESNAF ZİYARETİ DEVAM EDİYOR

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İlçe teşkilatlarının Van’daki esnaf ziyaretleri devam ediyor.

VAN 27.08.2016 15:49:43 0
HÜDA PAR İLÇE TEŞKİLATLARININ ESNAF ZİYARETİ DEVAM EDİYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00

HÜDA PAR İpekyolu teşkilatı ile Tuşba ilçe teşkilatları esnaf ziyaretleri kapsamında, son zamanda iş yapamamaktan darboğaza giren Van esnafını ziyaret etti.

Esnafın sıkıntılarını dinlemek üzere,  HÜDA PAR İpekyolu İlçe Teşkilatı Yeraltı Çarşısı esnafını ziyaret ederken,  Tuşba İlçe Teşkilatı ise Eski Marangozlar Sitesi esnafını ziyaret etti.

İpekyolu İlçe Teşkilatı'nın Yeraltı Çarşısı ziyaretinde esnaf, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, işsizlikten ve gündemde ki patlamalardan dolayı tedirgin olduklarını ve bu nedenlerden dolayı büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirttiler.

Bu anlamda Yeraltı Çarşısı esnafı, geçtiğimiz günde meydana gelen bombalı araç saldırısından sonra işlerinde ciddi bir düşüşün yaşandığını ve bundan dolayı yeraltı çarşısında bulunan birçok esnafın siftah dahi yapamadıklarını aktardı.

Diğer taraftan, Tuşba İlçe Teşkilatı Eski Marangozlar Sitesi esnafını ziyaret etti. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaflar, yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Site esnafı, vergilerin ertelenmesi yerine terkinini istediklerini, bu noktada biriken vergilerin kendi sermayelerinden fazla olmasından yakındı. 

HÜDA PAR İLÇE TEŞKİLATLARININ ESNAF ZİYARETİ DEVAM EDİYOR