HÜDA PAR ESNAFIN SORUN VE SIKINTILARINI DİNLİYOR

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçe teşkilatları Vanlı esnafın sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

VAN 24.09.2016 12:22:38 0
HÜDA PAR ESNAFIN SORUN VE SIKINTILARINI DİNLİYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

HÜDA PAR İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçe teşkilatları haftalık esnaf ziyaretleri kapsamında Yüzüncü Yıl İş Merkezi, Yeni Marangozlar Sanayi Sitesi ve Galericiler Sitesi esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

İpekyolu İlçe Teşkilatı Yüzüncü Yıl İş Merkezi esnafını ziyaret etti. HÜDA PAR İlçe Teşkilatı’nın ziyaretinden memnun olan esnaf, bulundukları pasajın bakımsızlığından şikâyette bulunarak, son zamanlarda gerçekleştirilen bombalı saldırıların işlerini olumsuz yönde etkilediğini dile getirdiler.

HÜDA PAR Tuşba İlçe Başkanlığından oluşturulan bir heyet ise Yeni Marangozlar Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sorun, sıkıntı ve önerilerini dinledi. Sanayi sitesi esnafı özellikle kayıt dışı esnafın denetlenmesini ve biriken vergi borçlarının da silinmesini istediler.

Diğer taraftan, HÜDA PAR Edremit ilçe teşkilatından oluşturulan bir heyet, Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf yaşadıkları sorunları anlattı.

Site esnafı da yaşanan çatışmalı süreçten dolayı araba satışlarında ciddi bir düşüş olduğundan yakınarak, olayların bir an önce son bulması temennisinde bulundu.

 

Yunus Tuğrul/Van Olay