Hizmet İş'ten '1 Mayıs' açıklaması

Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu 1 Mayıs nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Efeoğlu açıklamasında; 'Bizler, Türkiye'nin işçileri, kamu görevlileri, emeklileri, işsizleri, yoksulları, kadınları, erkekleri,

VAN 30.04.2016 10:46:12 0
Hizmet İş
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Mürsel ÖNER

81 ilde ve bütün Türkiye'de alanlarda olacaklarını belirten Efeoğlu; "Bizler, haklarımız için, özgürlüklerimiz için, demokrasi için, yeniden büyük Türkiye'nin ve adil bir dünya düzeninin temeli olacak özgürlükçü, katılımcı, sivil ve demokratik Yeni Anayasa için, saygın iş için, insanca hayat için birlikteyiz. Daha özgür, daha müreffeh, tam demokratik bir Türkiye için alanlardayız. Din, vicdan ve düşünce özgürlüğünün toplumun tüm kesimlerine hâkim kılınması için alanlardayız. HAK-İŞ olarak bizler; sosyal devlet, sosyal barış, sosyal adalet, eşitlik ve sendikal haklarımız için 1 Mayıs 2016'da Sakarya başta olmak üzere tüm yurtta alanlardayız. Ülkemizin bugünü ve geleceği için, ülkemizin bütünlüğü, insanlarımızın birlik, beraberlik ve kardeşliği için, talep, teklif ve beklentilerimizin karşılanması için alanlardayız. Ülkemiz üzerine oynanan siyasi oyunlara, kaos oluşturma çabalarına, demokrasi dışı yöntemlere ve bütün darbe girişimlerine karşı olduğumuz için alanlardayız." ifadelerini kullandı.
Efeoğlu açıklamalarını şu sözlerle bitirdi; "Herkesin barış ve istikrar içerisinde, huzur ve güven ortamında, birlik ve dayanışma içerisinde yaşadığı bir Türkiye istiyoruz."