“Hizmet İçin Ne Gerekiyorsa Yapacağız“

Ak Parti'den İpekyolu Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Hilmi Gençer, görev verildiği takdirde hizmet için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

VAN 22.10.2013 10:38:30 0
“Hizmet İçin Ne Gerekiyorsa Yapacağız“
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gazetemizi ziyaret eden ve İmtiyaz Sahibi Adnan Hatipoğlu ile görüşen kamu emeklisi ve İpekyolu aday adayı Hilmi Gençer, yıllardır Ak Parti'ye gönül vermiş biri olarak İpekyolu gibi nüfusu 280 binin üzerinde olan bir merkez ilçede aday adayı olduğunu, kendisine görev verilmesi halinde halkın her türlü sorununun çözümü için çabalayacağını belirtti.

"Hükümetin gücünden daha fazla pay alacağız"
Van'ın
Ak Parti Hükümeti'nin gücünden daha fazla faydalanması için yetkililere büyük görevler düştüğünü ifade eden Gençer, "Başbakanımız tek dakika boş durmuyor ve sürekli ülke ülke, şehir şehir dolaşıyor. O yüzden tüm sorunları kendisinin çözmesini beklemek abes olur. Biz yeter ki yetkililer olarak kendisine proje götürelim. İnanın Van için güzel olan hiçbir proje bu hükümet tarafından geri çevrilmez" dedi.

Kendisine adaylık konusunda yetki verilmesi halinde kimseyi utandırmayacağını anlatan Gençer, "Partimiz bana belediye başkanlığı adaylığı konusunda yetki verdiği takdirde Allah'ın izniyle herkes benimle gurur duyacaktır. Çünkü ben mümkün mertebe İpekyolu'nun tüm bölgesiyle ilgileneceğim. Tüm köylere hizmetin gitmesi için gayret göstereceğim. Çünkü zaman zaman köylerimizi dolaşıyoruz. Çok büyük sıkıntılar olduğunu görüyoruz. Bu sorunların çözümü için yola çıktık. Allah bizi utandırmasın. Umarım bu görev bize verilir ve bizler de alt yapıdan tutun da, asfalta kadar, kaldırıma ve parklara kadar herkese hizmet götürmek için gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Van'ın en büyük ilçesi olan İpekyolu'na aday adayı olduğu için gururlu olduğunu anlatan Hilmi Gençer, "İpekyolu bildiğiniz gibi yeni bir merkez ilçe. Birçok mahalle ve çok sayıda merkez köyün bağlı olduğu, nüfusu 280 binin üstünde olan bir ilçe. Böylesi büyük bir ilçeye aday olduğumuz için gururluyuz. Resmi olarak aday adayı başvurusu yaptıktan sonra köyleri ziyaret ettik. İnanın çok sıkıntılı aileler gördük. Kendi durumumuz ile bu ailelerin durumunu karşılaştırdığımızda arada büyük farklar olduğuna şahit oluyoruz. Ben şunu söylüyorum; eğer biz göreve geldikten sonra işimizi yapmazsak, sizler basın olarak bizim yakamıza yapışabilirsiniz" diye konuştu.

Gittikleri bazı köylerde vatandaşların kendilerine büyük ilgi gösterdiğini ve ilk kez birilerinin kendi köylerini ziyaret ettiğini söylediğini ifade eden Gençer, "Köylü vatandaşlar bizleri görünce inanın çok şaşırıyorlar. Bu köydeki sakinler; 'Bizim köyümüze kimse gelmiyor ve bizim sıkıntılarımızı dinlemiyor' diyorlar. İnanın insanlarımız hizmete susamış. Bizler iyi hizmet yapmak için adım atarsak, çözemeyeceğimiz durum olmaz" dedi.

Van Bölge Gazetesi- Emre An