HDP'li adayların çalışması sürüyor

Halkların Demokratik Partisi Tuşba İlçe Örgütü seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Sitesi'nde bulunan esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

VAN 29.05.2015 20:52:15 0
HDP
Tarih: 01.01.0001 00:00
Aralarında HDP Van Milletvekilli Adayı Yurdusev Özsökmenler ve Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Bekir Kaya'nın da bulunduğu HDP heyeti Marangozcu esnafını ziyaret ederek 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.
Esnafların ilgisi ile karşılaşan HDP'liler esnafları tek tek gezerek HDP'nin "yeni yaşam" projesini anlattı. Esnaflar ise yapılan ziyaretten dolayı HDP'lilere teşekkür ederek 7 Haziran seçimlerinde HDP'ye destek vereceklerini söyledi.
HDP Van milletvekili adayları Zozan Yeliz Yıldırım ve Selami Özyaşar seçim çalışmalarını kent merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek sürdürdü. Esnafların ve halkın yoğun ilgi gösterdiği adaylar Büyük Cami civarında bulunan esnafın tamamını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Yapılan ziyarette ilginç diyaloglar yaşanırken diğer tarafta ise esnaflar adaylara ikramlarda bulunarak destek sözü verdi.
HDP Van Milletvekili Zozan Yeliz Yıldırım, Selami Özyaşar ve İpekyolu HDP, DBP İlçe yöneticileri kent merkezinde bulunan Esnafları ziyaretleri sırasında halkla sohbet etti.  HDP heyeti ile sohbet eden halk, HDP'nin barajı rahatlıkla geçeceğine inandıklarını belirterek özellikle AKP'nin seçim hilelerinden kaygılandıklarını dile getirdi.
Esnaf ziyaretlerinde konuşan Yıldırım ve Özyaşar, halkı seferberlik ruhuyla sandıklara sahip çıkmaya çağırdı.
Esnaf ziyaretlerinin ardından HDP adayları seçim çalışmalarını halk toplantılarına katılarak sürdürdü.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi