Hazine arazilerinin kiralanmasına yönelik bilgilendirme…

Van’ın Başkale ilçesinde Milli Emlak Müdürü Vekili Hakan Özbay ve teknik personel Savaş Yanmaz tarafından hazine arazilerinin çiftçilere kiralanması ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

VAN 5.10.2018 11:50:57 0
Hazine arazilerinin kiralanmasına yönelik bilgilendirme…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  3 Ağustos 2018 tarihli Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda açıklamış olduğu 100 günlük eylem planı kapsamında 387 nolu Milli Emlak Genel Tebliğ gereğince Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Doğrudan Hak Sahibine Satışına ve Kiralanmasına ilişkin toplantı Başkale ilçesinde yapıldı.

  Başkale ilçesi tepebaşı imam hatip ortaokullu konferans salonunda yapılan toplantıya Milli Emlak Müdürü Vekili Hakan Özbay ve teknik personel Savaş Yanmaz tarafından Başkale İlçesinde mahalle muhtarlarının katılımlarıyla Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Doğrudan Hak Sahibine Satışına ve Kiralanmasına yönelik çalışmalar hakkında bilgi verildi.

   Milli Emlak Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili olarak hazırlanan el ilanı ve broşür katılımcılara dağıtıldı.

   Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Doğrudan Hak Sahibine Satışına ve Kiralanmasına ilişkin halkın bilinçlendirilmesi amacıyla muhtarlar konu ile ilgili sorular, Milli Emlak Müdürü Vekili Hakan Özbay ve teknik personel Savaş Yanmaz tarafından cevaplandı

bursa jigolo