Hayâl kırıklığı!

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, büyük bir heyecanla beklenen karşılaşmada Bergama Belediyespor'a farklı mağlup oldu. Geçmişte iki takım arasında yaşanan sıkıntılardan dolayı taraftarların büyük bir i

VAN 3.10.2015 18:35:54 0
Hayâl kırıklığı!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Geçtiğimiz hafta deplasmanda Batman Petrolspor'u farklı bir skorla mağlup ederek moral depolayan ve iyi bir hazırlığın ardından Bergama Belediyespor karşısına çıkan Van Büyükşehir Belediyespor'da hesaplar tutmadı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada konuk ekip maçı 3 - 0 gibi net bir skor ile kazandı.

Bugün oynanan maça Van Büyükşehir Belediyespor Selçuk Aslan, Muammer Erdoğdu, Rıdvan Okuş, Furkan Işıkdemir, Ali Kurt, Abdullah Temircan, Medeni Bingöl, Orhan Pala, Salih Tunar, Ömer Yıldız ve Murat Berge ilk 11'i ile çıkarken, konuk ekip Bergama Belediyespor ise sahaya Salih Şenbaş, Tuncer Baysal, Muhittin Tekin, Fuat Yaman, Önder Akdağ, Birhan Vatansever, Abdullah Cemal Küçükyılmaz, Harun Tutum, Bilal Niyaz, Berkant İstanbul ve Yavuz Odabaşı ilk 11'i ile çıktı.

İLK YARI 0 - 2 TAMAMLANDI
Taraftarın büyük ilgi gösterdiği ve büyük destek sunduğu Van Büyükşehir Belediyespor maçın ilk yarısında beklenen oyunu sergileyemedi. Yakalanan pozisyonların da değerlendirilememesinin faturası da üst üste yenilen goller oldu. Maçın ilk yarısında Bergama Belediyespor maçın 23. dakikasında Abdullah Cemal Küçükyılmaz ile bulduğu golle 1 - 0 öne geçti. Van Büyükşehir Belediyespor bu golün şokunu henüz üzerinden atamadan bu kez 24. dakikada gelişen Bergama Belediyespor atağında Berkant İstanbul topu bir kez daha Van Büyükşehir Belediyespor filelerine yolladı. Maçın ilk yarısı konuk ekibin 2 - 0 üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın ikinci yarısında Van Büyükşehir Belediyespor farkı kapatmak için yüklenince defansında da zaman zaman açık vermeye başladı. Bunu fırsat bilen konuk ekip 52. dakikada Bilal Niyaz'ın kaydettiği golle farkı 3'e çıkardı ve derin bir nefes aldı.
Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele 3 - 0 Bergama Belediyespor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Alınan sonuç ile birlikte Bergama Belediyespor zirve yarışını devam ettirirken, Van Büyükşehir Belediyespor ise zirveden 7. hafta itibari ile uzaklaşmış oldu.

MAÇ SONUNDA MÜDAHALE
Van Büyükşehir Belediyespor - Bergama Belediyespor maçı içinde tribünlerin zaman zaman gergin olduğu görülürken, maçın bitiş düdüğü ile birlikte ise polisin tribünlere gaz bombası ile müdahale ettiği görüldü. Tribünlere gaz bombası atılması ile birlikte taraftarların büyük panik ve izdiham yaşadığı görülürken, yaralananların olduğu da belirtildi. Müdahalenin tam olarak ne için yapıldığı ise anlaşılamadı.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -  Haber: M.Selim KURT